Upessala parašė:
Juk korsetas ne žaizdos dedamas, o aukščiau. Nešioju po kelias valandas per dieną.
Nebandziau jo uzsideti,nezinau iki kur jis uzsideda. O kodel tik pora valandu nesiojat? Ne ilgiau?
Paprastai sveikimas po cezario pjūvio operacijos užtrunka 4-6 savaites, tačiau tai labai susiję su moters sveikatos būkle. Skaityti
visą straipsnįUpessala parašė:
Juk korsetas ne žaizdos dedamas, o aukščiau. Nešioju po kelias valandas per dieną.
Nebandziau jo uzsideti,nezinau iki kur jis uzsideda. O kodel tik pora valandu nesiojat? Ne ilgiau?
mjonik parašė:
Mamytes,ar nesiojate kokius korsetus po operacijos? Man gydytoja patare nedeveti jokiu korsetu iki 6-8 savaiciu, nes kad zaizda kvepuotu, ir siaip kad netemptu pjuv…
Nesiojau gal po savaites ir prasivere zaizda.
mjonik parašė:
Labai ilgai nepatartina, kad neuzspaustu kraujotakos. Bet man ir skausmas mažesnis su juo. O pjūvio neliečia. Kad liestų, reikėtų ant klubų dėtis. Būtų neįmanoma sėdėti tada.
mjonik parašė:
Mamytes,ar nesiojate kokius korsetus po operacijos? Man gydytoja patare nedeveti jokiu korsetu iki 6-8 savaiciu, nes kad zaizda kvepuotu, ir siaip kad netemptu pjuv…
Nenešioju nieko, kažkaip pilvas beveik grįžęs į įprastą formą, gal oda minimaliai paglebus, bet iš esmės nemačiau prasmės nešiot.
mjonik parašė:
Labai skirtingai pataria gydytojai, man kai siūlus išiminėjo, pamaigė pilvą, sakė korseto nedėt. Jos nuomone, dėti reikia tada, jei pilvas labai "išvirtęs".
WiseOwl parašė:
O kokie pojūčiai po cezario, pvz po pusmečio? Metų? Ar kam skaudėjo, buvo diskomforto jausmas? Arba nemalonu liesti?
Man ilgą laiką buvo apmirusi rando vieta, buvo nemalonu liesti. Praėjo po gerokai daugiau nei 9 mėnesių ir dabar visiškai jokio diskomforto nejaučiu
WiseOwl parašė:
O kokie pojūčiai po cezario, pvz po pusmečio? Metų? Ar kam skaudėjo, buvo diskomforto jausmas? Arba nemalonu liesti?
Jokio. Tik man jau nuo pirmo cp yra pilvas likes nejautrus nuo pjuvio iki bambos, kaip aptirpes, nelabai jauciu del pazeistu nervu
105 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai