ema7 parašė:
ji yra antroke bet lanko istaiga pavadinimu darzelis-mokykla pradine tai kai rasiau zuokui laiska atrase sekretore kad taip tai ta pati istaiga ir yra prioritetas :…
O kur čia tokia darželis mokykla randasi?
ema7 parašė:
ji yra antroke bet lanko istaiga pavadinimu darzelis-mokykla pradine tai kai rasiau zuokui laiska atrase sekretore kad taip tai ta pati istaiga ir yra prioritetas :…
melodija22 parašė:
ziurekit pagaliau prisikasIAU IKI laiko pasirinkimo ir ten raso 12 val. cia iki 12 val.prieziura ar apskritai 12val. nuo ryto lyg vakaro?
Nuo ryto iki vakaro
ledinukų bateliai parašė:
Atrasiau i a.z
ema7 parašė:
tada super!
ingutka parašė:
tada super!![]()
Nu taip bet kad teks vezt dokumentus tai jau matau..nes seses vaikui yra prioritetas brolis darziuke tai jai iskart ismete viskas ok o va man ne...kaip sakoma per kancias i zvaigzdes
visoms sekmes
ema7 parašė:
As 1664 skambinau ,sako teikt su sauktukais vistiek viska matys jie tikrindami ir t.t ne tik man taip sake ir sesei kad teikt su sauktukais...
Aš teikiau su žaliais šauktukais, bet "pasiteikė" su raudonais.
Na, tikiuosi, kad tikrai "matys"
ieva.88 parašė:
Aš teikiau su žaliais šauktukais, bet "pasiteikė" su raudonais.
Na, tikiuosi, kad tikrai "matys"![]()
gali but kad teikiant savivaldybe pasinaikino....sesei taip sokinejo vis...bet is rasek nieko toko svarbu asmens kodai el pastai ir norimi darzai pagal eile viskas kitas automatiskai tikslinsis
23 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai