ManoSvajonė parašė:
Nustojo vystytis kai nukrito iki 16 nmol/l, tai jau kaip ir per vėlu buvo gerti prg. 20 dpo įvyko persileidimas...
Na tokiems atvejams gerai būtų leidžiamo vaistinėlėje prg turėti
Progesteronas - labai svarbus hormonas, užtikrinantis normalų ir reguliarų mėnesinių ciklą bei palaikantis sveiką nėštumą. Skaityti
visą straipsnįManoSvajonė parašė:
Nustojo vystytis kai nukrito iki 16 nmol/l, tai jau kaip ir per vėlu buvo gerti prg. 20 dpo įvyko persileidimas...
Na tokiems atvejams gerai būtų leidžiamo vaistinėlėje prg turėti
Burbuliukas parašė:
Ar esate ka nors girdejusios,kad progesterono vartojimas nestumo metu gali paveikti vaiko psichika? Pakeiciau daktara del atstumo ir jis man sako as galiu jums para…
Nesu to girdėjusi. Pirmą kartą tai matau. Kai man antrą trim buvo skirtos didelės dozės prg, tai viena gydytoja mane gėdino, kad esu egoistė, nes vaiką noriu išlaikyti ta sąskaita, kad jis bus gėjus. Bet aš tuo netikiu, nes yra skelbta, kad buvo tyrimai atlikti su gėjais, kurie iš dvynukų porų ir nustatyta, kad jų brolis tradicinės orientacijos. Jie vienu metu mamos pilve buvo ir vienodus hormonus gavo
LaMona parašė:
Nesu to girdėjusi. Pirmą kartą tai matau. Kai man antrą trim buvo skirtos didelės dozės prg, tai viena gydytoja mane gėdino, kad esu egoistė, nes vaiką noriu išlaik…
O kokiu tikslu/del kokiu priezasciu pgr buvo jums skirtas antra trimestra, o ne pirma?
Saiga parašė:
Mergaites,gal kam reikia turkisko leidziamo progesterono?
Saiga, kaip jums sekasi? Esate dingusi iš td
gal geros naujienos?
Justara parašė:
Galima pirkti suvalkuose su lietuvisku receptu, vadinasi Prolutex. Jei dar aktualu, galiu perleisti kelias likusias ampules, man iškart suveikė![]()
Ar tai nėra tas stiprus, kurį per savaitę 1× reikia leistis?
Telegraph parašė:
O kokiu tikslu/del kokiu priezasciu pgr buvo jums skirtas antra trimestra, o ne pirma?
Aš pirmą trim prg vartojau taip pat, nes buvau po ivf, o nutraukus prg 14 sav man prasidėjo stiprus kraujavimas ir susidarė didelė hematoma. Tai dėl tos hematomos man po dvi leidžiamo ampoles per d skyrė. Mano kraujas prg virš visų normų rodė leidžiantis, bet prg gydytojas liepė į nirmas nežiūrėti - pasakė, kad dėl hematomos man jį skyrė. Gal ne visą antrą trim, gal iki 23 sav, bet aš pabijojau naujo kraujavimo ir vartojau jį gal iki 26 sav
LaMona parašė:
Ilgai nesekiau šios temos.
Dabar užsukau pažiūrėti. Vaje, kokia skaudi jūsų patirtisstiprybės Jums
![]()
Kazkokios konkrecioa neradom. AntiTPO titras padidejes, bet skydliaukes hormonai idealus - kazkaip mazai tiketina, kad del to 3 is eiles persileidimai. Daugiau is tyrimu niekas nekliuvo. Dabar tai labai pykina trecia savaite 🙈 tikiuosi ne veltui sitos kancios 🙏🏻
LaMona parašė:
Saiga, kaip jums sekasi? Esate dingusi iš tdgal geros naujienos?
![]()
Deja geru naujienu neturiu...turejau vasara dar viena ivf,bet nesekminga. Saldymui nieko neliko. Kolkas nieko nemastau,pavargau nuo visko...
Saiga parašė:
Deja geru naujienu neturiu...turejau vasara dar viena ivf,bet nesekminga. Saldymui nieko neliko. Kolkas nieko nemastau,pavargau nuo visko...
Vaje
laikykitės
parašysiu tau dar į až, nes čia truputį mūsų kalbos ne į temą
LaMona parašė:
Nesu to girdėjusi. Pirmą kartą tai matau. Kai man antrą trim buvo skirtos didelės dozės prg, tai viena gydytoja mane gėdino, kad esu egoistė, nes vaiką noriu išlaik…
O.prie ko čia gėjai ??? Logiškai mastant tai progesterona pats mamos organizmas gamina ir jeigu jo yra trukumas , ta kompensuoja prg is vaistines , as daug domejausi ir moksliniu darbu net skaiciau ten niekur neparasyta, kad nuo prg berniukam kazkokiu poto gali buti sutrikimu , idomiai tos gydytojos traktuoja vienos viena kitos kita .
3 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai