iewa parašė:
svarbu pinigelio sutaupytjei neisleisiu ant saldainiu
![]()
ant waisiu geriau nei saldainiu ;)
iewa parašė:
svarbu pinigelio sutaupytjei neisleisiu ant saldainiu
![]()
ant waisiu geriau nei saldainiu ;)
Labas rytas, ale prots darbininku - nuo pat ryto kieme maltis su žoliapjove.. ir pilna akmenukų. tai greit šeimą ant kojų pakėlė
mano vyriškis vis žada mesti rūkalus - na, juo nuo šių naujų metų tikrai neberūkysiu... ir taip jau 5ti metai.. Man gaila jo sveikatos ir pinigų, aišku. Bet jei pats proto neturi, tai ką gali padaryti. O rūko nuo 12 metų...
Vasilisa parašė:
Labas rytas, mergaitesPatarkit ka nors ka padaryt - siandien vyro gimtadienis, o kisenej vejas svilps dar iki savaites vidurio... Kaip graziau pasveikint negalint nieko nupirkt?
tai atidėk iki kada nešvilps.. o šiaip tiesiog galima paruošti skanesnę vakarienę.
Vasilisa parašė:
Tada vakariene reiks ruost nuo pietu, nes pupa jau po visa buta duodasi, tik spek gaudytAtsistoja prie lovos, nusileist dar nemoka, tai arba krenta ir rekia, arba tiesiog rekia kad as nuleisciau...
aš visada vakarienę pradedu ruošti kai vaikas pietų miego užmiega. viską susiruošiu - pvz., bulves nuskutu, salotas susipjaustau.. ir t.t.
Vasilisa parašė:
As dar neipratau taip![]()
tai teks priprasti
labas rytas kas liecia rukyma, ir jo metima, tai as pati niekada nerukiau, o vyras pries 4metus mete, mums dar bedraugaujant
jis isitikines, kad jam padejo knyga "lengvas budas mesti rukyti"
bet man atrodo, kad cia daugiau tvirtas apsisprendimas, valia, ir zmogaus charakteris
geros, grazios, siltos dieneles visoms
20 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai