CitRina1989 parašė:
Nu sveikos ? as jau pagaliau irgi klevukas ??
Sveikinimai???
CitRina1989 parašė:
Sveikinimai???
CitRina1989 parašė:
Super!!! Sveikinimai! Papasakok
My Life parašė:
Super!!! Sveikinimai! Papasakok![]()
Dekoju
kad kaip ir nera ka pasakot
ant tiek dziaugiausi,kad puses ivykiu nebepamenu
bet siaip ka pamenu,tai kad labai jaudinausi,bet suemiau save i rankas...labai stengiausi nepasimesti ir kuo geriau issisukti is keistu situaciju
nes tokiu pasitaike...kaip ir paskutini karta buvau laikius,gal pamenat,su tuo siuksliaveziu buvau klaida padarius,tik si karta buvo fura su avariniu,salia sankryza,tai sustojau pries sankryza,nes negalima uzstatyt ivaziavimo/isvaziavimo is/i sankryza,palaukiau kol pravaziuos dauguma masinu,tada priartejau,isijungiau posukio signala ir laukiau kol pravaziavo paskutine masina
beje,pateko tas pats seniukas,kur su ta siuksliavezio situacija buvo
tai jau jis prisimine,kad as cia ta pati
nes jis minejo,jog geriau palaukti,bet neskubeti ir nesudaryti avarines situacijos
paskui uzgesau darydama riboto ploto apsisukima,bet tai nieko,cia buvo paskutine 4 paprasta klaida
pasistatymas kaip ir dauguma kartu buvo statmenai,tai gal pritruko 5-max 10 cm iki istisines linijos
si karta kazkaip nusivaziavau i lankas,bet nieko,klaidos jokios nebuvo...o siaip viskas daugiau gerai buvo,nes buvau baisiai susikaupus,net nesijaudinau
Kai isgirdau,kad islaikyta,tai pasipyle man emocijos
egzaminuotojas toks rimtas buvo is pradziu,bet nusisypsojo
Beje,veze vyras,tai sake stebejo situacijas,kai kiti zmones laike,tai sake is tu 5 zmoniu as vienintele islaikiau
Siandien atsikeliau,ir zodziu klausiu saves,ar tikrai islaikiau ar man cia susisapnavo
CitRina1989 parašė:
Dekojukad kaip ir nera ka pasakot
ant tiek dziaugiausi,kad puses ivykiu nebepamenu
![]()
Tobula, šaunuolė esat
suodry, įsivaizduoju kaip džiaugiatės
My Life parašė:
Sakykit, panos, kai mokėtės praktikos, ar iskart važiuojant "skaitėt" ženklus tobulai greit? Ar budavoy, kad norėdavosi pamastyti?
Man kaip kada is tikruju...kartais net nematydavau ju
atrodo,kad ir taip turi daug ka pastebet,o dar tie zenklai priesais maisosi...bet ilgainiui kazkaip jau spedavau viska stebeti
matyt pripratau jau
CitRina1989 parašė:
Man kaip kada is tikruju...kartais net nematydavau juatrodo,kad ir taip turi daug ka pastebet,o dar tie zenklai priesais maisosi...bet ilgainiui kazkaip jau spe…
Mes mieste kai vazinejam visi ženklai mano matomi, šiandien vaziavom regitros keliais keliukais suktais, tai ne karta pasimoviau ju nematydama
Nuomone parašė:
Ar yra čia Vilniuje laikančių?
Kodėl taip šeštadieniai graibstomi? Užsirašius esu vienam šeštadieniui, tačiau gal…
Šeštadieniais didesnis skaičius islaikanciuju? Is kur tai girdėjote?
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai