rasyte961 parašė:
Sveikos mamytes😊 gal pradejote sarasiuka rasytis ka susipirkti? Gal galite pasidalinti? 😊
Tai kad pilnas internetas tų sąrašų 🙈 nėra ką rašytis ☺️
rasyte961 parašė:
Sveikos mamytes😊 gal pradejote sarasiuka rasytis ka susipirkti? Gal galite pasidalinti? 😊
ribaliuta parašė:
Sveikos, ar pasiteisines dalykas nieštumo pagalve? Planuoju pirkti ir galvoju ar verta demesio, kokios jusu nuomones?
Turiu nusipirkusi šią https://komfortopagalve.lt/products/komfortopagalve?variant=32761786695764 . Tikrai džiaugiuosi ir pagaliau patogiai išsimiegu...
AgeTa parašė:
kur duoda informacinę knygelę prie nėščiosios knygutės - ten puikiai surašyta viskas. 90% tikrai reikalingi dalykai 😊.
Rolė parašė:
kur duoda informacinę knygelę prie nėščiosios knygutės - ten puikiai surašyta viskas. 90% tikrai reikalingi dalykai 😊.
Aš negavau jokios informacinės papildomos. O pažiūrėjus internete pilna sąrašų, bet negi tiek reikia. Tai su kokiu lagaminų važiuot gimdyt?
adriuke parašė:
Aš negavau jokios informacinės papildomos. O pažiūrėjus internete pilna sąrašų, bet negi tiek reikia. Tai su kokiu lagaminų važiuot gimdyt?
Matau jūsų antras vaikas tai taip reikia viso pagamino ☺️
Sveikos ,situacija tokia kad turėjau jau keturis vizitus dėl gimdos kaklelio, visuose sakė kad viskas gerai ir placenta nedengia gimdos kaklelio viskas okey, paskutini vizita turėjau penktadieni tai irgi sakė viskas gerai , o vakar per vizita paziurėjo ir pasakė, kad šiek tiek placenta dengia gimdos kakleli.tai jinai man galėjo šitaip nusileisti ar čia tiesiog prieš tai nepastebėjo?
adriuke parašė:
Su normaliu lagaminu... Nes juk reikia ir vaikiukui rūbelių 2-3 dienom. Ir jums. Reikia higienos reikmenų abiems. Jums pačiai - prausimuis, kelnaitės/sauskelnės, liemenėlės...ir pan. Pampių, paklotėlių, užkandžių. Aiškų, gali ir atvežti vėliau gal vytas, bet reikia tada suplanuoti. Rūbai grįžimui...
Fantaa parašė:
Sveikos, gal kas geriat ecosh vitaminus? Pregnancy complex?
Galiu padovanot savo dezuteniekaip as neprisiverciu ju gert, man tas ju kvapas…
Sveiki, tikrai norėčiau, kaip tik saviškius poryt jau baigsiu
Neištarsi parašė:
Sveiki, tikrai norėčiau, kaip tik saviškius poryt jau baigsiu![]()
Tai ok, parasykit man
3 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai