Trife parašė:
Taip, turiu lėtesnę skykliaukę, išrašytas tiroksinas, geriu. Pastoti pavyko ir turint 2,8. , 2,5, paskui 2,1.
O tie persileidimai pries pradedant vartoti tiroksina ivyko ar ir po pradejimo vartoti?
Trife parašė:
Taip, turiu lėtesnę skykliaukę, išrašytas tiroksinas, geriu. Pastoti pavyko ir turint 2,8. , 2,5, paskui 2,1.
O tie persileidimai pries pradedant vartoti tiroksina ivyko ar ir po pradejimo vartoti?
Trife parašė:
Taip. Šiuo metu laukiu kariotipo atsakymo.
Ginekologiškai esu sveika, gydytoja linkus matyri,kad tai tik laikina ir pavyks iš…
Vau ! Triju? Galima paklausti kodel?🫣😊
ZauRe parašė:
Persileidau ir vartojant, su pirmu pastojimu pradėjau tiroksiną, 25micro gramų, tada 50mc/g ir dabar derinu 50 su 70mc/g kas pusmetį bendtauju su endokrinologe jau senai dar prieš visus planavimus ✨
Trife parašė:
Persileidau ir vartojant, su pirmu pastojimu pradėjau tiroksiną, 25micro gramų, tada 50mc/g ir dabar derinu 50 su 70mc/gkas pusmetį bendtauju su endokrinologe j…
Matyt persileidimu priezastis tuomet kitur...
Paprasykite siuntimo pas genetikus, kad padarytu genetiniu trombofiliju tyrimus, taip kad ginekologe ar seimos gydytoja paskirtu AFS tyrima.
Jeigu dar nedare, vyrui reiketu pasidaryti spermograma. Daznai esant vyro turto blogai morfologijai buna persileidimai.
Taip jeigu nedarete, issitirkite del lytiskai printanciu ligu, bei galbut verta pasidaryti histeroskopija, ar nera polipu, miomu.
Meshka parašė:
Matyt persileidimu priezastis tuomet kitur...
Paprasykite siuntimo pas genetikus, kad padarytu genetiniu trombofiliju tyrimus, t…
Ačiū už rūpestį Dalinausi savo info, nes kažkaip čia gavosi į temą. O žinokit viską esu pasidariusi
Stmesti afs, šiuo metu laukiu genetikės sakmbučio - kraujas priduotas kariotipo tyrimui
Pastoju aš lengvai, vyrui tirti spermos nereikia, jeigu man nepavyktų pastoti tuomet :))
Trife parašė:
Ačiū už rūpestįDalinausi savo info, nes kažkaip čia gavosi į temą. O žinokit viską esu pasidariusi
Stmesti afs, šiuo metu laukiu genetikės sakmbučio - krauja…
Spermograma svarbi ne tii esant nepastojimui, bet ir del isnesiojimo, nes jeigu vyro turto daug, pastoti galima lengvai, bet jeigu yra bedu su morfologija, pastojus didele persileidimo rizika.
Meshka parašė:
Spermograma svarbi ne tii esant nepastojimui, bet ir del isnesiojimo, nes jeigu vyro turto daug, pastoti galima lengvai, bet jeigu yra bedu su morfologija, pastojus…
Supratau, nieko apie tai nenutuokiu :))
Kolkas atlieku namų darbus su ginekologe, šeimos daktare, laukiu genetikės komentaro