Meskutte parašė:
Labas vis pagalvodavau apie tave, kaip tau sekasi, matau kad cia viskas labai tempiasi..jau galvojau busi po ikelimo;)
Beje, kokie pačios tolimesni planai?
Meskutte parašė:
Labas vis pagalvodavau apie tave, kaip tau sekasi, matau kad cia viskas labai tempiasi..jau galvojau busi po ikelimo;)
Miracolo parašė:
Sveika,
Bent jau Gonal svirkste visada vaisto buna 25 vnt daugiau (nuorinimui)tai gal …
pries savaite kai leidausi is 2 svirsktu lyg ir buvo biski perteklius, nes teoriskai man 50 turejo trulkt... tai vistiek pasisakiau siandien F kad man paskutinei dozei lieka 250, o ne 275 sakau ar svarbu. Sako labai svarbu... nu galvoju okok pirksiu... Bet tada sako, kad nepirktum duodu bemfolos maza 1 kartui, nes paskutines reik tau bendrai didesnes dozes...
rutabell parašė:
Sveikos , kada po punkcijos gavote blastuku tyrimus ?
Penktadienį punkcija, antradienį jau žinojome kokybę.
StebuklingaŽaluma parašė:
Kaip sunku numatyti tą ciklo pradžią... nes po IVF išsiderino. Kaži jei išpultų 1-2 CD, turbūt nelabai ką matys, kai mažai iškraujuota gleivinės?![]()
Buvau berods 12-28 paskaiciavo, kad 1cd 01.05 ( vartojau KT, nereguliarus ciklas) ir vizita paskyre 01.14... jo metu viskas ok buvo ir kitas kartas tik i FET 01.27. Sakau ar tikrai gerai bus, tai kad ramiau man butu vakare pries FET pasiule ateit 😅
Pirmas pasiruosimas 2021 07 baiges fiasko nes gleivine beaugo, tai panikavau, kad sijart mazai ziuret norejo
StebuklingaŽaluma parašė:
Man treciadieni vel punkcija🙈 nusprendem dar karta bandyti laime ir gal bus sveiku embrionu, si karta daug folikulu uzderejo, gal daugiau ispunktuos didesne tikimybe, kad gal nors vienas sveikas bus🙈 kalbejau su genetike sake mano amziuj sveiko embriono sulaukt yra 45 proc🙈 ir tai yra gamta, nieko as pati del to negaliu padaryti😓
Meskutte parašė:
Man treciadieni vel punkcija🙈 nusprendem dar karta bandyti laime ir gal bus sveiku embrionu, si karta daug folikulu uzderejo, gal daugiau ispunktuos didesne tikimyb…
o kiek yra daug🤗 man pirmadieni, mato 5-6 man tai dauuug 😬
Meskutte parašė:
Man treciadieni vel punkcija🙈 nusprendem dar karta bandyti laime ir gal bus sveiku embrionu, si karta daug folikulu uzderejo, gal daugiau ispunktuos didesne tikimyb…
O koks Jusu amzius ? Atsiprasau, jeigu klausimas pasirodys netaktisku.
Žemuogių pievelė parašė:
o kiek yra daug🤗 man pirmadieni, mato 5-6 man tai dauuug 😬
18 folikulu🙈 pirmoj punkcijoj buvo 11 ;)ispunktavo 8
Sunny1 parašė:
O koks Jusu amzius ? Atsiprasau, jeigu klausimas pasirodys netaktisku.
Man 37 jau greit;)
7 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai