SunMoon parašė:
Kad ne Hcg. Jis brangus, ir lyg LT nera
Aš tai girdėjau, kad hcg naudoja.
SunMoon parašė:
Kad ne Hcg. Jis brangus, ir lyg LT nera
Donciuta parašė:
Yra, ir hcg naudoja. Bet, augimo hormonas, yra kitas
Donciuta parašė:
Hcg
Nesu tikra. Užsienyje tabletės Clomid geria kokias 90 d. prieš ivf.
Donciuta parašė:
Kol kas darom pertrauką, fokusuojamės į sveikatą ir bandom natūraliai. O vėliau jei darysime - tai ieškosim jau kitos klinikos, ne LV. Gal Turkiją svarstytumėm. Esu…
O ilgą ar trumpą protokolą taikė?
O aš buvau teisi
Tobula situacija IVFui, o gleivinė FETui per stora. Tai arba punkcija penktadienį, arba sekantį ciklą praleidžiame ir vėl bandom ruoštis FETui
3800 eur dilema turint tik vieną embrioną
Jei pavyktų su dabartiniu, tai apie trečią vaiką kokių 43m jau net nebegalvočiau. Tada būtų pinigai veltui
O jei ne, tai tiesiog sutaupyčiau 2mėn.
Tiesą, gyvai būnant išsamiau embriono kokybę pakomentavo. Prirašyta ten kortelėje ne vienas skaičius ir dvi raidės, o daugiau. Yra išorinio apvalkalo įvertinimas, ir vidaus ląstelių struktūros įvertinimas. Tai turiu tobulą embrioną ir kokius gerus 5 folius išstimuliuotus gero dydžio (kaip išsireiškė, nors imk ir punktuok :()
Net nebežinau, ką daryti. Susileidau Ovitrele ir reikės galvoti iki ryt vakaro. Pinigai vis tik nemaži
Bet ir nejaunėju. BET ir amh nėra mažas. Tai net nežinau. Matyt trūksta padrąsinimo, kad viskas bus gerai, jei FET nepavyks, tai ir kita stimuliacija pavyks
Aišku ir stimuliacijos - ne vitaminai
Sugalvojau parašė:
O aš buvau teisiTobula situacija IVFui, o gleivinė FETui per stora. Tai arba punkcija penktadienį, arba sekantį ciklą praleidžiame ir vėl bandom ruoštis FETui :…
Oi tų dilemų dilemėlių šitam kely... Linkiu jums lengvo sprendimo! Deja, nelabai galiu patart...
Man tik smalsu, kaip čia taip gaunasi, kad ruošiantis FET galima ir punkcijai pasiruošt? Tikriausiai, čia kai FET atliekamas ne natūraliame cikle?
Ir dar klausimas, kokia gleivinė yra ideali ir kada jau per stora įkėlimui?
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/vaisingumo-klinikos-latvijoje-4
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai