2023.01.23 20:47 (prieš 3 m.)
Ema Marija J parašė:
O kur čia taip rašo dėl gonalio ir tų 28 d? Nes esu F klinikoj ne kartą pirkus tik va tokius galiukus kaip Ausrele idejo ir naudojus tik kito ciklo metu (nes stimul…
Tiek LT gydytojas prieš 7-8m, tiek LV Treijs sakė jog po tų 28d nebegalima gonal vartoti nes jis nebeveiksmingas tampa. Pirmo ivf metu yra tekę man išmesti ir už 450€ pirktą 900tv dydžio švirkštą ir panaudojus vos 150tv...
Nežinau, aš asmeniškai tai tikrai, kad nepirkčiau praimto švirkšto.
Buvo ir man pernai klinikoje siūlę pirkti likutį kai stimuliaciją pratęsė ir trūko mažo kiekio, gal 75tv, bet atsisakiau. Sakau jog jau geriau grįžus į LT nusipirksiu naują 300tv dydžio švirkštą ir likutį išmesiu. Bet gavosi taip, jog liepė dar vieną dieną tęsti ir sunaudojau visus vaistus. Nebeliko ko išmesti.
O jeigu jums buvo veiksmingas, tai puiku. Nors gal stimuliacijos gale kai tik vieną mažą dozę susileidi tai gal ir nieko tokio. Bet kai amh kritiškai mažas, stimuliacija vyksta netgi 12d ir kasdien didžiausiom dozėm, virš 300tv naudoji, tai aš tikrai kad dėl kelių sutaupytų € nerizikuočiau vartoti galbūt jau nebeveiksmingą vaistą.