salam_miglius parašė:
Kai kiaušidės gamina tiek kiaušinėliu - tai reiktų atsargiau su sportais ☺️ bent arčiau punkcijos sakyčiau reikėtų pasisaugoti
Na matyt reikės susilaikyti.. pirmas kartas atrodo baisus, kai nežinai ko tikėtis 😀
salam_miglius parašė:
Kai kiaušidės gamina tiek kiaušinėliu - tai reiktų atsargiau su sportais ☺️ bent arčiau punkcijos sakyčiau reikėtų pasisaugoti
Na matyt reikės susilaikyti.. pirmas kartas atrodo baisus, kai nežinai ko tikėtis 😀
sugar9 parašė:
Šiandien buvau pirmoje apžiūroje stimuliacijos metu. Jau šešta diena ir jaučiasi dešinė pusė, nes ten sėdi 8 kiaušinėliai. Gavau atsakymą dėl gimdos CD. Norma turi …
Blogiausiai gali būti pora dienų po punkcijos. O prieš punkciją džiaugiausi, kad spintoj yra pora dydžių didesnės kelnės, nes jausmas buvo kaip pririjus silkės su pienu - pilvas toooks išsipūtęs.. Bet čia individualu. Aš jaučiuosi "išsipūtus" ir prieš paprastas Mm, bet prieš punkciją ypatingai.
sugar9 parašė:
Kelių sekundžių kaifo, kai suveikia narkozė ir užmiegi
Fione parašė:
Dare tuo pat metu ir Era, na bus kaip bus-gydytoja tyrimus mate ir nieko nekeite, net prednezelono neskyre gert, bandysiu kalbeti su ja, gal nors intealipidus sulas…
Kaip jūs?
Žemuogių pievelė parašė:
Kaip jūs?
Pagrizau namo. Kol kas kazkokia panika mane ima. Vaistu saujomis. Su F nepasigincysi-pasake kad nk kraujyje tai is vis nera ko tirt, siandien vienoki-rytoj kitoki- va persalau as praeita savaite-tai ir uzkilo. Na stengiuosi negalvot. Kaxkokius naujus vaistus dar suleido-lyg zarzio vadinasi-jie kaip tik turetu nk didinti kiek as suprantu, na tiesiog guliu ir kalbuosi su suneliu kad raustusi jis ten kuo giliau, o as jaip nors atlaikysiu kruva tu vaistu...
Kas mane visai liudiba, kad kuo toliau tuo dides is konvejeris-ir idomiai-pasiemiau maikute, tapkes-laukiu kada nuves i palata persirenkt, o mane nuveda tiesiai i procedurini su visais drabuziais, batais... na likau nesupratus-sakydavo gi kad blastukai labai jautrus-nesidazyt, nesiprafuminti pries ikelima-o cia ? Na zodziu laukiam stebuklo 🤘✨🥰
Fione parašė:
Pagrizau namo. Kol kas kazkokia panika mane ima. Vaistu saujomis. Su F nepasigincysi-pasake kad nk kraujyje tai is vis nera ko tirt, siandien vienoki-rytoj kitoki- …
Sekmes ir ramybes jums dabar 🌸
O LV pasako lytį gal po pgta, kad sūneliu vadinat?
Fione parašė:
Tth 2.7 , geriu tiroksina po puse tabletes, galvojau gal padidins doze, visi kresumo rodikliai soko i virsu-dimerai virs 700, manau reik pradeti zibora leistis, o r…
Su tokiai kileriais aš neskubėčiau. Pas mane būdavo tarp 24-31. Įkėlimo metu vartojau prednizoloną, NK buvo 20, nepavyko.
Sunda parašė:
Su tokiai kileriais aš neskubėčiau. Pas mane būdavo tarp 24-31. Įkėlimo metu vartojau prednizoloną, NK buvo 20, nepavyko.
Ir aš taip galvoju... Labai jau didelė rizika, aš taip praradau net 1 blastuką ir 1 embrioną iš 5 taip sunkiai gautų 😔 NK kraujyje buvo 18.29%, gimdoje 550, kai norma iki 300, naudoju 2FET metu transferfaktorius, Cikloferoną, Prednol 8mg, intralipidus, kabinosi, tačiau pora kartu staigiai išmušė karštis, prakaitas, pakilo temperatūra ir imunitetas embrioną nugalėjo, kabinosi, bet baigėsi biocheminiu.
Žemuogių pievelė parašė:
Kelių sekundžių kaifo, kai suveikia narkozė ir užmiegi![]()
Ei, kažką praleidau prieš punkcijas ir kitas narkozes! Arba kažko man nedavė
7 testuotojų vertinimai
14 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai