Meshka parašė:
Folio rugstis / foliatas reikalinga visiems zmonems, tik uztenka gauti dienos doze, berods 400mgNereikia dideliu foziu. Vien su maistu pakankamai folio rugs…
*400mcg per dieną 😊
Meshka parašė:
Folio rugstis / foliatas reikalinga visiems zmonems, tik uztenka gauti dienos doze, berods 400mgNereikia dideliu foziu. Vien su maistu pakankamai folio rugs…
*400mcg per dieną 😊
StebuklingaŽaluma parašė:
Tai turbūt svarbiausia yra tirtis kraują ...Kad nebūtų nei trūkumo, nei perdozavimo. Man šita tema aplamai labai jautri, nes prieš gerus du metus buvau perdoza…
Gal galite pasidalinti daugiau? Labai įdomu. Žinoma jeigu jums nebus sunku ar skaudu.
Ocean Ni parašė:
Man sitos firmos folatas blogai savinos, yra kam hemocisteina uzkele, tai nzn, keisti dalykai kartais buna su butent sitos firmos b grupes vit.
Aha, esu skaičiusi ne kartą, kad Ecosh folatas ne itin... o va Ecosh geležį irgi super gerai savinuosi, feritinas ohoho kaip gerai kyla ir laikosi. Tikrai keisti dalykai su šios firmos papildais...
Aha, esu skaičiusi ne kartą, kad Ecosh folatas ne itin... o va Ecosh geležį irgi super gerai savinuosi, feritinas ohoho kaip gerai kyla ir laikosi. Tikrai keisti da…
Man, su Ecosh FE, padidinus doze iki 81mg (3tbl) per dvi dienas HGB pakilo nuo 77 iki 85. Tai, manau bioaktivi FE savinasi.
Aisku, as susilasinau FE, ir db Ecosh isgeriu po 27mg
Mažylė1 parašė:
Gal galite pasidalinti daugiau? Labai įdomu. Žinoma jeigu jums nebus sunku ar skaudu.
Mažylė1 parašė:
Tikrai negaila dalintis, gal kuriai ir aktualu.
Žodžiu, nuo 2021 m rudens gal pradėjau vartoti Ecosh B grupės kompleksą, kuriame visi B grupės vitaminai. Tiesiog norėjau pasimažinti homocisteiną ir pastiprinti nervinę sistemą. Net nebuvau pagalvojusi, kad įmanomas perdozavimas, kai visur rašo, kad perteklius pasišalina su šlapimu. Kaip minėjau, vartojau ne itin sąžiningai, kartais kasdieną, kartais praleidžiant dieną, kitą, kartais mažesnę dozę. Po kokių 4 mėn. pirmą kartą pajutau susidvejinimą akyse ir supimo jausmą tiesiog gulėdama lovoje. Nesupratau, kas yra ir nesurišau su B vitaminais. Bet netrukus regos nukrypimai dar paūmėjo - prasidėjo "žaibavimai", pojūtis lyg per kūną elektra trenkia. Po to jau pilnu pajėgumu smogė neurologinių simptomų banga - būta, kad ir kuri nors kūno pusė aptirpsta bent keliom dienom. Netrukus sutriko koordinacija, kad ir į lauką nebegalėdavau išeiti, nes nežinau, ar grįšiu. Iš niekur nieko apsilpdavo kojos arba net visas kūnas, kai neradus kur prisėsti ar atsiremti, susmukčiau. Apie smegenų rūką ir disorientaciją jau net nekalbu. Daug kartų lakstyta po priimamuosius, vieną sykį net insultą įtarė, bet reziumė visad būdavo toks pat, kad negali atsakyti, kas man yra. Buvau "atsisėdus" ant stiprių prieštraukulinių vaistų, veikiančių Centrinės nervų sistemos sutrikimus. Tik jų dėka galėdavau išeiti į darbą. Tik po kurio laiko beskaitydama visokius straipsnius apie neuro sutrikimus, atsitiktinumo dėka perskaičiau apie B6 perdozavimo simptomus ir man toptelėjo mintis - privalau išsitirti. Ir ką gi - didžiulis perviršis rezultate. Aišku, tada prasidėjo pilnu planu detoksikacija, daug vandens, atsisakymas galybės maisto produktų, spec.mankštos ir daug dar visko. Kraujuje greitai nukrito rodiklis, pasiekiau normas gal per mėnesį ar du. Bet neuro pažaida tai liko. Kelias buvo labai ilgas, liekamųjų reiškinių šiek tiek yra, nes buvo pažeistas sensorinių nervų laidumas (atliktas elektro neurologinis tyrimas ligoninėje).
Atsiprašau, kad išsiplėčiau, gal tikrai ne visoms aktualu. Bet gal kam padės kartais tiesiog įsivertinti papildų vartojimo rizikas arba kartais išsitirti kraują.
Esmė, kad pagrindinis tikslas tai buvo nusimušti homocisteiną prieš pagalbinį
SunMoon parašė:
Man, su Ecosh FE, padidinus doze iki 81mg (3tbl) per dvi dienas HGB pakilo nuo 77 iki 85. Tai, manau bioaktivi FE savinasi.
Tikrai taip, kam parekomenduoju šią geležį, tai irgi džiaugiasi, kad va kaip efektyviai pakyla rodikliai. Būtent šis Ecosh produktas tikrai pasiteisinęs
Šiaip pastaba dėl visų papildų. Savinimasis priklauso ir nuo organizmo, ir kada su kuo geri. Bei dar vienas faktorius - ką valgai. Maistas nėra tuščia kalorijų substancija be nieko (na nebent gyva t ant baltyminių kokteilių ). Tai vienos gal maistas B vit turtingas ir pavartojus papildomai B susidaro perteklius, kitai gal kaip tik atkompensuoja B vit trūkumą maiste. Na ir kiekvieno organizmo poreikiai yra skirtingai - pvz vienoks magnio poreikis yra sportininkui, kitoks bibliotekininkei. Tai yra kraujo normos, yra priedų normos per dieną, bet medicinoje viskas individualu.
Sugalvojau parašė:
Šiaip pastaba dėl visų papildų. Savinimasis priklauso ir nuo organizmo, ir kada su kuo geri. Bei dar vienas faktorius - ką valgai. Maistas nėra tuščia kalorijų subs…
Tikra tiesa. Pasirodo - individualumas yra esmių esmė visose srityse. Kiekvienam organizmui skirtingai. Vienam tas pats papildas veiks kaip palaikomasis profilaktinis, kitam jau gali būti toksiška ta pati dozė... Užtad dabar likau skeptiška tokia. Ir norisi kuo mažiau į save tablečių ir kapsulių grūsti.
Kaip beje Jūsų procesai? Kokiame etape dabar?
Tikrai taip, kam parekomenduoju šią geležį, tai irgi džiaugiasi, kad va kaip efektyviai pakyla rodikliai. Būtent šis Ecosh produktas tikrai pasiteisinęs![]()
O man visiškai feritino nepakėlę šie papildai, kaip ir jokie kiti. Tik lašelinė.
Donciuta parašė:
O man visiškai feritino nepakėlę šie papildai, kaip ir jokie kiti. Tik lašelinė.
Na va, individualu vėl...