slepd parašė:
Man asmeniškai gana skausmingas tas prp, tik tiek kad viskas trunka labai trumpai, po to lieka minimalus skausmas kaip per mm![]()
O padejo tas prp? Nes man gausis kad darys 5 arba 6 cd darys.
slepd parašė:
Man asmeniškai gana skausmingas tas prp, tik tiek kad viskas trunka labai trumpai, po to lieka minimalus skausmas kaip per mm![]()
linksvajones parašė:
Gymdos PRP daro be narkozes
Man su narkoze dare Northway
papagaika parašė:
Negaliu pasakyti ar padėjo, turejau 2 Fet, per prieš abu darė prp, antrasis FET sėkmingas ☺️
Optimiste222 parašė:
Jums gal kiaušidžių prp darė?
Optimiste222 parašė:
Gimdos PRP bent jau man iš vis nebuvo skausminga, nemaloniausia dalis turbūt skėtiklio įdėjimas. Procedūra labai greita, tad net keista, kad Jums darė su narkoze. Kiaušidžių PRP daroma su narkoze. Gal Jums ir gimdos, ir kiaušidžių darė vienu metu? 😀
Ameli parašė:
Ar verta pas F važiuoti dėl IUI? Galbūt kas nors darėte?
Penktadienį turėjau IUI pas F
Cloudia parašė:
Penktadienį turėjau IUI pas F
Ar galite trumpai papasakoti kokius vaistus vartojote, ką skyrė?
Nes mes turėjome LT nesėkmingą ir paskaičius grupės narių atsiliepimus apie sėkmingus IVF pas ją, pagalvojau gal verta ir IUI pas ją pabandyti prieš IVF, ji galbūt taiko kitokius gydymo metodus?
Ameli parašė:
Ar galite trumpai papasakoti kokius vaistus vartojote, ką skyrė?
Nes mes turėjome LT nesėkmingą ir paskaičius grupės narių atsiliepimus apie sėkmin…
Kadangi tai mums buvo pirmas kartas ir problemos tik iš vyro, nežinau ar padėsiu apsispresti, nes neturiu kuom palyginti.
Viskas vyko labai greitai ir ne pagal jos planą.
Trumpai, stimuliavo su bemfola, turėjau leistis 5dienas ir po to ovitrelle, bet injekcija susileidau tik tris kartus ir mane ekstra iškviete IUI nes po patikros folis buvo reikiamo dydžio ir iki pirmadieno būtų ovuliaves.
Po procedūros gavau lašine, o į namus paskirti estrofem 2mg, utrogestan 100mg 3k, bei aišku folatas, omega 3.
Tai matysim po kurio laiko ar buvo sėkmingas IUI ar ne.
Nesulaukianti parašė:
Gimdos PRP bent jau man iš vis nebuvo skausminga, nemaloniausia dalis turbūt skėtiklio įdėjimas. Procedūra labai greita, tad net keista, kad Jums darė su narkoze. K…
Nesulaukianti parašė:
Gimdos PRP bent jau man iš vis nebuvo skausminga, nemaloniausia dalis turbūt skėtiklio įdėjimas. Procedūra labai greita, tad net keista, kad Jums darė su narkoze. K…
Taip
14 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai