Typota parašė:
Jeigu yra kokių nors spermos nukrypimų, aš iš asmeninės patirties iškart rekomenduoju tik ivf. Negaiškit nei laiko, nei sveikatos, nei pinigų.
Aisku nepykstu kaip tik dekoju uz patarima
Typota parašė:
Jeigu yra kokių nors spermos nukrypimų, aš iš asmeninės patirties iškart rekomenduoju tik ivf. Negaiškit nei laiko, nei sveikatos, nei pinigų.
Aisku nepykstu kaip tik dekoju uz patarima
lalalaa parašė:
Pas vyra fragmentacija taip pat, nepavyko ;) bet ieskosime kabliuku ir meginsime vel!
Kaip jūs? Kaip jaučiatės? Kokios naujienos?
lalalaa parašė:
Jusu vietoje eiciau is karto prie ivf, pati dariausi 2k IUI , tikedama, kad gal kitoms nepavyko, bet mums tikrai pavyks, dabar suprantu kad visiskai veltuiskaud…
Bet idomu Koks jusu DNA nuokrypis... O jus pati be problemu? Tik vyras?
Dreammm parašė:
Sakykit gal kuri netyčia artimiausiu metu žadate vykti į ivfriga ir galėtų vaistų parvežti tuo pačiu? Nes pritrūkau, o klinika siūlosi atsiųsti, bet kai pamačiau at…
Jūs rimtai? 50€ už atsiuntimą?
Dreammm parašė:
Sakykit gal kuri netyčia artimiausiu metu žadate vykti į ivfriga ir galėtų vaistų parvežti tuo pačiu? Nes pritrūkau, o klinika siūlosi atsiųsti, bet kai pamačiau at…
Važiuoju liepos 8 (pirmadienis).
liukas parašė:
o pas Fodina ilgai reik laukt , kad papulti ? jie tik darbo dienomis dirba taip ?
Dirba ir šeštadienį, bet tik jeigu reikia kokią procedūrą atlikti, pvz punkciją, įsodinimą. Aš pirmo vizito laukiau lygiai mėnesį laiko. Bet tas buvo prieš 1,5 metų. O kaip dabar yra tai gal kitos pakomentuos
Typota parašė:
Dirba ir šeštadienį, bet tik jeigu reikia kokią procedūrą atlikti, pvz punkciją, įsodinimą. Aš pirmo vizito laukiau lygiai mėnesį laiko. Bet tas buvo prieš 1,5 metų…
supratau, jei konsultacijai tada darbo dienos vadinas kaip ir visur.
V.r. parašė:
Kaip jūs? Kaip jaučiatės? Kokios naujienos?
Na nieko gero 😊 pasidariau hcg aisku per anksti bet panasu, kad net kibimo nebuvo, hcg paskirta tik rytoj.. nuo vyro barti gavau, kad save taip suvalgysiu ir kam darausi per anksti, bet ir prajuokino, sako gal reik i Ryga vaziuoti, as pagalvojau kad jis kalba dar apie kazkoki zirniuko gelbejima, sakau tai nieko daktare nepadarys juk, sako tai del taves, juk tau ten kazkas priklijuota 😁😁 dar truputi paliudesiu ir bandysim is naujo 😊 juk turi ir mums pasisekti viena karta!
4 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai