Typota parašė:
O dėl pinigų tai aš banke visis laikau ir kortele atsiskaitydavau. Pirmo vizito metu sumokėjau 450€ (100 konsultacija + tyrimai). Kitos ir 700 sumoka, priklausomai …
Jums pasiseke ivf is pirmo karto?
Typota parašė:
O dėl pinigų tai aš banke visis laikau ir kortele atsiskaitydavau. Pirmo vizito metu sumokėjau 450€ (100 konsultacija + tyrimai). Kitos ir 700 sumoka, priklausomai …
Jums pasiseke ivf is pirmo karto?
Typota parašė:
Jūs rimtai? 50€ už atsiuntimą?![]()
Rimtai rimtai
atsiuntė sąskaitą, tai vat ir nepersiunčiu dar pinigų
lalalaa parašė:
Kokiu Jums reikia? Gal as turesiu, nes po perkelimo viska is ju pirkau 😊
Utrogest ir prednisolone 5mg
Laurute B. parašė:
Jums pasiseke ivf is pirmo karto?![]()
Pas Fodina pirmas kartas, o realiai trečias. Lt du kartus bandėm bet net punkcijos nebuvo nes niekas neaugo kadangi mažas pas mane rezervas. Tuomet du ivf lv pas Treijs nepavyko ir trečias kartas pas Fodina pavyko
Typota parašė:
Pas Fodina pirmas kartas, o realiai trečias. Lt du kartus bandėm bet net punkcijos nebuvo nes niekas neaugo kadangi mažas pas mane rezervas. Tuomet du ivf lv pas Tr…
Stebuklinga ta Fodina tad
O ka ta Fodina kitaip dare nei kiti? Kokios pas jus problemos?
Ji viska
Laurute B. parašė:
Stebuklinga ta Fodina tad![]()
Laurute B. parašė:
Ji viska daro kitaip. Mes pas F pastojom is 4 karto, bendro skaiciaus tai is 6.
Jei as su vyru nebuciau ja tikeja nezinau ar dabar dziaugtumemes auganciu vaiku.
F tuo metu buvo mums ir gydytoja is didziosios raides, ir psichologe ir viskas. Jei ir ji nebutu tikejusi nezinau ar kur butume nueja.
Musu zodziai ir rekomendacijos tik pacios geriausios jai. ❤
Laurute B. parašė:
Kaip ir Onnellisuus sako, ji viską darė kitaip
pradedant tuom kad gilinosi į tyrimus + pati dar daug tyrė. Skyrė daug papildų kiaušialąsčių gerinimui, stimuliuojant atidžiai stebėjo.
Pas mūsų didelės bėdos. Pas mane labai mažas amh, prieš 2m buvo vos 0,382, sergu endometrioze 4st, turėjau 3lp. Kairė kiaušidė visiškai mirusi, tik dešinė sunkiai, bet augina vos vieną kitą folį. Dar vyro prastas turtas. Per 4 bandymo metus žiauriai suprastėjo sperma kad punkcijos metu gavo 2k priduoti turtą nes iš pirmo karto nebuvo ko atrinkti. O apvaisinti reikėjo tik 4 kiaušialąstes. Žodžiu, sunkus atvejis buvom
onnellisuus parašė:
Ji viska
Kaip jums psichologiskai reikejo istverti 6 ivf.. Nepaluzot niekad?
Typota parašė:
Kaip ir Onnellisuus sako, ji viską darė kitaippradedant tuom kad gilinosi į tyrimus + pati dar daug tyrė. Skyrė daug papildų kiaušialąsčių gerinimui, stimuliuoj…
Ohooo... Tikrai Fodina stebuklinga.. Nebepamenu ar klausiau is kelinto ivf gavosi..
Laurute B. parašė:
Kaip jums psichologiskai reikejo istverti 6 ivf.. Nepaluzot niekad?
Buvo visko... ir stogas vaziavo ir su vyru vos neissiskyrem. Aisku ir F tada buvo man didelis ramstis, nes vyras mano buvo silpnesnis uz mane kaip isaiskejo ir reikejo man atlaikyt viska. Buvo dienu kai pykau ant viso pasaulio ir su niekuo nebendravau. Bet as esu tokia kad reikia daryti is kart nes jei sustosiu daugiau nebebandysiu.
Ir kazkaip zinojau, kad like 3 vis tiek bus mums sekmingi.
Bet tikrai man didelis ramstis buvo F , nes jei slepdavau jausmus prie kitu ir vyro tai pas F galedavau verkt kartu ir su ja ir vel bandyt.
Ji tikrai musu seimai tai stebuklinga gydytoja yra ❤
6 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai