Syria parašė:
Uj tai ji man pamelavo. Aš lankiausi praeitais metais pas ją nėštumo priežiūrai, tai sakė viskas - nuo liepos mėnesio išeinu į pensiją, nusibodo man 😂 pasirodo ne!…
😂 grynai nuo liepos ir pradėjau lankytis. Matyt patinka dar darbas
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusSyria parašė:
Uj tai ji man pamelavo. Aš lankiausi praeitais metais pas ją nėštumo priežiūrai, tai sakė viskas - nuo liepos mėnesio išeinu į pensiją, nusibodo man 😂 pasirodo ne!…
zaliooke parašė:
O kaip išvis užsirašėte pirmąjam vizitui? skambinotės? ar įmonoma internetu kažkaip?
Liate parašė:
O kaip išvis užsirašėte pirmąjam vizitui? skambinotės? ar įmonoma internetu kažkaip?
Paskambinau, paklausiau ko reikia ir paskyrė laiką. Ten labai malonios registratorės, viską paaiškina ☺️
O po to sekančius vizitus visada pasako gydytoja kada ateiti, tai išeidama ir užsirašau iš karto.
Syria parašė:
Bet iš požiūrio tai tikrai matosi, kad laikas į pensiją 😓
Blemba, paskambino vgn puse 3, kaip tik kai vaikas migdes. Dirba iki triju, tai kai perkambinah aisku nebedirbo. O gydytoja sake, kad skambins tik jeigu kazkas su kraujo tyrimais bus negerai. Jau man jie nepatinka. Galejo visa diena paskambinti, bet ne laukia paskutines minutes, kad jeigu nepakeli, gali nervintis tada kki ryto
Sveiki, man 02.14 jau terminas, bet gydytoja pas kuria lankiausi minejo, kad jeigu neprasides veikla iki to 14d. Pasukti i ligonine kur gimdysiu, kad nuvykti apziurai ir pns. Tik dabar ziuriu kontaktus gal zinosite kuriuo čia numeriu kreiptis? Nes yra nesciuju prieziura ir konsultacijos ar nesciuju ir gimdyviu priemimas? Nes dar ir ginekologo konsultacija ir priemimas🙄 ir visu skirtingi kontaktai 😀
Moti parašė:
Sveiki, man 02.14 jau terminas, bet gydytoja pas kuria lankiausi minejo, kad jeigu neprasides veikla iki to 14d. Pasukti i ligonine kur gimdysiu, kad nuvykti apziur…
Aš skambinčiau į gimdyvių priėmimą 🤔 bet kuriuo atveju jei ne ten paskambinsit, tikrai nukreips kur skambint
Moti parašė:
Sveiki, man 02.14 jau terminas, bet gydytoja pas kuria lankiausi minejo, kad jeigu neprasides veikla iki to 14d. Pasukti i ligonine kur gimdysiu, kad nuvykti apziur…
Sveiki. Aš kaip tik vakar vykau į VGN su gydytojos nukreipimu (kelios dienos po termino) tai skambintis tikrai nereikia, važiuojat tiesiai į konsultacijų skyrių (durys Nr. 5 ) 😊 tik geriausia pirmoje dienos pusėje, aš važiavau ryte 😊
5 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai