Rugpjūtė11 parašė:
Sveiki. Aš kaip tik vakar vykau į VGN su gydytojos nukreipimu (kelios dienos po termino) tai skambintis tikrai nereikia, važiuojat tiesiai į konsultacijų skyrių (du…
bet dar be visu daiktu?
Tyzenhauzų g. 18A, VilniusRugpjūtė11 parašė:
Sveiki. Aš kaip tik vakar vykau į VGN su gydytojos nukreipimu (kelios dienos po termino) tai skambintis tikrai nereikia, važiuojat tiesiai į konsultacijų skyrių (du…
bet dar be visu daiktu?
Lindi parašė:
bet dar be visu daiktu?
Be, nes veiklos nebuvo, vaziavau tik pasitikrint, tai kai patikrino gavau siuntima į stacionarą jau į gimdymo-priėmimo skyrius, o ten jau spręs ką daryti, skatinti ar ne, tai tada jau imsim bent vieną tašę dėl visa ko į gimdyklą jei guldytų
Eide23 parašė:
Man kai suejo terminas tiesiog i peiemima nuvaziavau, irgi patikrino ir pasake kada atvykt skatinimuinieko nesiskambinau
speju 41 vykot skatinimui?
Uppe parašė:
Gal kazkas galit pasakyt, po kiek laiko jus israse? Ar daro genetinius tyrimus po 48 val kaip Santarose, ar kazkokia kita tvarka?
Viskas taip pat kaip ir kitur, 2-3 paros standartiškai po gimdymo dar pabūti, padaro visus tyrimus, vizitazijos kiekvieną rytą.
Mus laikė šiek tiek ilgiau, gimė pirmadienį 21 val., tai namo paleido tik penktadienį ryte, bet pas mus gimdymas buvo komplikuotas, tai dar norėjo ilgiau vaiką pastebėti.
Lindi parašė:
speju 41 vykot skatinimui?
Aga, pagulde lygiai 41sav, padare dangalu atskyrima ir sako jei nesiveiks rytoj nuo ryto skatinam. Tai neprireike skatinimo 😀
Uppe parašė:
Gal kazkas galit pasakyt, po kiek laiko jus israse? Ar daro genetinius tyrimus po 48 val kaip Santarose, ar kazkokia kita tvarka?
Antradieni gime - penktadieni paleido. Bet taip pat buvo komplikuotas gimdymas kuris baigesi extra cpo, tai po cezario visur ilgiau palaiko
1 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai