Domikamo parašė:
Persirgus pačia liga man labai paaštrėjo.
skiepijausi kovo men su Pfiser, jokiu pablogejimu nepastebejau nei zvynelines prasme, nei siaip sveikatos
Žvynelinė - viena nemaloniausių ligų, nes odos pažeidimai yra aiškiai matomi, o apie pačią žvynelinę sklinda nepagrįstų mitų ir klaidingų teiginių. Skaityti
visą straipsnįDomikamo parašė:
Persirgus pačia liga man labai paaštrėjo.
skiepijausi kovo men su Pfiser, jokiu pablogejimu nepastebejau nei zvynelines prasme, nei siaip sveikatos
Labas, o gal kas yra susidures su laseline zvyneline? Man atsirado po infekcijos gerkleje, streptokoko bakterijos, tonziles buvo patinusios ir su apnasomis. Skaiciau kad si forma praeina savaime arba gali pereiti i kita lengvesne forma. Ji pas mane jau 2men ir as nebesuprantu galiu niekuo netempt ir man pradeda gereti po poros d vel staiga ismeto, oda nespeja ,,atsigauti,, , lieka melynos zymes kaip melyne. Tepu ar netepu nera prasmes. Pagereja ir po poros dienu vel ismeto ir taip daznai. Nesuprantu kas cia? Visas kunas nubertas. Ar tiketis kad ji praeis? Arba bent i lengvesne forma ar labiau lokalizuota...
Dabar skaitau apie žvynelinę ir galvoju, kodėl niekur manęs šeimos gyd.niekur nesiunčia, nors jai rodžiau ir savo nagus?
https://www.vlmedicina.lt/lt/zvyneline-gana-sleptis--pagalba-yra
bebriuke83 parašė:
Dabar skaitau apie žvynelinę ir galvoju, kodėl niekur manęs šeimos gyd.niekur nesiunčia, nors jai rodžiau ir savo nagus?
Įdomu
tai jeigu nagai pažeisti tai jau prie sunkesnės formos priskiriama? Nes mano nagai taip pat pažeisti, negaliu nei manikiūro nei lakavimo darytis, vargstu aš su jais
bebriuke83 parašė:
Manęs irgi nesiunčia.
Kavuteee parašė:
Įdomutai jeigu nagai pažeisti tai jau prie sunkesnės formos priskiriama? Nes mano nagai taip pat pažeisti, negaliu nei manikiūro nei lakavimo darytis, vargs…
Reikės klausti, kai nueisiu. Ieškau ir dermatologų Klaipėdoje, norėčiau nueiti pasikonsultuoti, nes seniai buvau, tas Elocon tirpalas paskirtas, bet galvos oda dabar graži, antakius ir rankų nagus "puola"...
bebriuke83 parašė:
Reikės klausti, kai nueisiu. Ieškau ir dermatologų Klaipėdoje, norėčiau nueiti pasikonsultuoti, nes seniai buvau, tas Elocon tirpalas paskirtas, bet galvos oda daba…
Aš irgi iš Klaipėdos,gydytoja man irgi tik elocon rašo. Bet su nagais sunku, man liepė to pačio elocon ant nagu tept bet nelabai padeda
Kavuteee parašė:
Aš irgi iš Klaipėdos,gydytoja man irgi tik elocon rašo. Bet su nagais sunku, man liepė to pačio elocon ant nagu tept bet nelabai padeda![]()
Gal pas kažkokią dermatologę lankotės? Aš nagus Urgo gydomuoju laku vakarais tepu, lyg gražėja, tik nežinau, kuo antakius tepti? Riebiu kremu prisitepu, po dušo išlupu luobą, tai plaukeliai išretėję...
14 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai