Visadabesišypsanti parašė:
Kokius vitaminus rekomenduojama/ butina vartoti turint zvyneline?
Draugė vaistininkė patarė nuolat vartoti vitaminus odai, ty A, E, Kologeną ir D neprošal
Visadabesišypsanti parašė:
Kokius vitaminus rekomenduojama/ butina vartoti turint zvyneline?
Draugė vaistininkė patarė nuolat vartoti vitaminus odai, ty A, E, Kologeną ir D neprošal
Domikamo parašė:
Ar gali nuo žvynelinės skaudėti sąnarius? Kažkur buvau skaičius,kad gali komplikuotis. Man jau kokias dvi savaites labai skauda vienos kojos kelio sąnari ir nesupra…
Gali žvynelinė pažeisti sąnarius, kai yra pažengusi.
bebriuke83 parašė:
Gali žvynelinė pažeisti sąnarius, kai yra pažengusi.
Pas mane tik galvoje.
Domikamo parašė:
Ar gali nuo žvynelinės skaudėti sąnarius? Kažkur buvau skaičius,kad gali komplikuotis. Man jau kokias dvi savaites labai skauda vienos kojos kelio sąnari ir nesupra…
Pas mane zvynas "tik" galvoje, bet su sanariai, ypac keliu, vargau ilga laika... jau puse metu geriu kalogena - nu kosmosas, padejo, nebebijau tupinet, galiu ilgus atstumus isvairuot, neberakina keliu 🤞🏻
Amota parašė:
Pas mane zvynas "tik" galvoje, bet su sanariai, ypac keliu, vargau ilga laika... jau puse metu geriu kalogena - nu kosmosas, padejo, nebebijau tupinet, galiu ilgus …
O kokį kolageną vartojate?
Dar gerai ir šaltieną dažnai valgyti.
bebriuke83 parašė:
O kokį kolageną vartojate?
Dar gerai ir šaltieną dažnai valgyti.
Na taip, galit šaltieną, gali želatiną - bet kur ten tiek privalgysi 🤭😂
Panos, su kalogenais atsargiai - tiek gyvulines kilmes, tiek is zuvu - daznai uztersti sunkiaisiais metalais. Net ir zymiausi brandai.
https://www.mamavation.com/food/gelatin-collagen-jello-benefits-brands.html