Zivile parašė:
man gydytoja kaiptik sake kad is pradziu duot tik bulve, o poto imaisyt morkyte, nes ji duoda saldumo ir paskui gali kitokiu nevalgyt...
mum ta pati sake
Zivile parašė:
man gydytoja kaiptik sake kad is pradziu duot tik bulve, o poto imaisyt morkyte, nes ji duoda saldumo ir paskui gali kitokiu nevalgyt...
mum ta pati sake
Zivile parašė:
na zurnale rase, kad bulve tipo ne darzove... man taip kazkaip keistai ten... bet kadangi bulves atsisake visiskai valgyti, tai daviau morka, o po to prie morkos prijungiau bulve ir viskas gavosi liux
vita.luka parašė:
na zurnale rase, kad bulve tipo ne darzove... man taip kazkaip keistai ten... bet kadangi bulves atsisake visiskai valgyti, tai daviau morka, o po to prie morkos prijungiau bulve ir viskas gavosi liux
mum kaip tik sake kad didziaja dali koses turi sudaryti bulve, 30 proc tik kitos darzoves...
ingoote parašė:
mum kaip tik sake kad didziaja dali koses turi sudaryti bulve, 30 proc tik kitos darzoves...![]()
aha, bulve turetu buti pagrindine.
ingoote parašė:
mum kaip tik sake kad didziaja dali koses turi sudaryti bulve, 30 proc tik kitos darzoves...![]()
tai vat kai jau jungiu darzoves tai daugiau gaunasi bulves.
linasaule parašė:
as esu gimdziusi balandzio 3d![]()
laba ar gerai supratau tu laukies dar vieno angeliuko?
12 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai