Zugzduke parašė:
Sveikutes aws labai jaudinuosi,einu dabar darytis dauno sindromo tyrimaBijau bijau
![]()
Sveikute, nebijok!!!! Nera cia ko bijot!!!! Galvok tik pozityviai, ir kad viskas bus liuks!!! Sekmes!!!
Zugzduke parašė:
Sveikutes aws labai jaudinuosi,einu dabar darytis dauno sindromo tyrimaBijau bijau
![]()
Sveikute, nebijok!!!! Nera cia ko bijot!!!! Galvok tik pozityviai, ir kad viskas bus liuks!!! Sekmes!!!
dana107 parašė:
kokie negalavimai lenda?man va kraujo nesugeba paimt..
Nugaros skausmas apacioje, siryt va bego kraujas is nosies... duria, tempia pilvuka, nusiciaudejus buna taip sudiegia vienam sone..tai va tokie ir negalavimai
As,atrodo,tiek klausimu jums turiu
Bijau jusm net ikyret
Bet gal kuri nors zinote, ar galima garint veida nestumo metu???
Turiu begalo daug poru, ir atrodo kuo toliau tuo daugiau ju pas mane, neskaitant jau tu spuogu kurie atsirado jau nuo pirmu nestumo dienu.. Gal kuri zino kaip su tuo kovot nestumo metu???
ManeVadinaPrincesse parašė:
As,atrodo,tiek klausimu jums turiuBijau jusm net ikyret
![]()
Bet gal kuri nors zinote, ar galima garint veida nestumo metu???Turiu be…
As tai nematau nieko blogo, kas galetu nuo garinimo atsitikti.. na taip manau
nestukes irgi nori buti grazios !
Skierkute parašė:
As tai nematau nieko blogo, kas galetu nuo garinimo atsitikti.. na taip manaunestukes irgi nori buti grazios !
Na ir as taip manau, kad jai pasidaryt garus is ramuneliu arbatos, kad tai kaip ir nieko tokio..Bet as tokia panikuotoja, durnos mintys lenda, a vaikiuks nepadus tuos garus 5 min kvepuodams
Na ir as taip manau, kad jai pasidaryt garus is ramuneliu arbatos, kad tai kaip ir nieko tokio..Bet as tokia panikuotoja, durnos mintys lenda, a vaikiuks nepadus tu…
prajuokinai.. zinai pries kelias dienas maciau cia prie baro rukancia su kokiu 7 men pilvu, va cia tai jau nekoks vaizdelis.. o ka ten garus pauostyt
Skierkute parašė:
prajuokinai.. zinai pries kelias dienas maciau cia prie baro rukancia su kokiu 7 men pilvu, va cia tai jau nekoks vaizdelis.. o ka ten garus pauostyt
![]()
Na jo, ne kas.. Pati nerukau, bet jai tiesa pasakius (aisku db atsiras pilna nesutinkanciu ir uzdes man toki nyksti nuleista i zeme),neteisiu tu kurios ruko... Tik manau, jai jau rukai - slepkis po krumais kad nieks nepamatytu
Visokiu zmoniu juk yra,visokiu ir reikia ;)
Na jo, ne kas.. Pati nerukau, bet jai tiesa pasakius (aisku db atsiras pilna nesutinkanciu ir uzdes man toki nyksti nuleista i zeme),neteisiu tu kurios ruko... Tik …
As ir ta pati galvoju, kiekvienos pasirinkimas cia..man su pirmu pradzioj sunku buvo nustoti paciai..
bet man nuo tokio vaizdo, koki pamaciau, tai nupurte
Skierkute parašė:
As ir ta pati galvoju, kiekvienos pasirinkimas cia..man su pirmu pradzioj sunku buvo nustoti paciai..bet man nuo tokio vaizdo, koki pamaciau, tai nupurte
![]()
Visada is sono ziurint geriau matos
Kaip pamenu viena mano drauge, pries pastojant,negaledavo ziuret i rukancias, bjauredavosi jomis, visaip bumbedavo..Ir ka sau manai?... Visa savo nestuma, taip ir praruke... Gal sumazintom normom, bet ruke kasdien.. Ir ka, gime sveika ir grazi mergyte
Bet vel gi, as neteisinu tokiu zmoniu.
Bet ir neteisiu
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai