rlpukuotukas parašė:
Aciu labai,tikiuosi ir jus jau greitai suzinosite ka pilvelyje nesiojate![]()
O kiek echo, jus jau turejot? Mes 2, kazkas ~12 sav ir ~18...
rlpukuotukas parašė:
Aciu labai,tikiuosi ir jus jau greitai suzinosite ka pilvelyje nesiojate![]()
O kiek echo, jus jau turejot? Mes 2, kazkas ~12 sav ir ~18...
MerGYtEaa parašė:
as visada islaukiu iki rytomazdaug 5-6 val ;)) bet kaip buvo pradzioje, tai net po 4 ir 5 kartus tegdavo keltis :(( oj nebenoriu taip :S
![]()
As pradzioje irgi daug laksciau, o dbr jau normaliai, jei ankti daug neprigeriu, tai laisvai iki ryto islaukiu...
coco mademoiselle parašė:
Sveikos, merginos![]()
Na as truputeli paveluotai, bet irgi jungiuosi prie Jusu.
Gandro turetumem sulaukti geguzes 10 d.
![]()
Sveikinimai
Mes truputeli anksciau laukiame
O is kokio miestuko esat?
vikasakalauskiene parašė:
Sveikutes, nezinau ka daryti nuo vakar uzeina man pilvo skausmai nu ir buna ganetinai stiprus gulet net negaliu beprotiskai maudzia, nakti isskausmo kad negaliu miegoti du kartus keliaus pakvepuoju kaip per gimdyma ar saremius ir lyg aprimsta, bet leliuko judesius kaip ir jauciu kazkokius bet nestiprius, tai net nezinau ka man daryti? ziauriai bijau kad kas neatsitiktu
manau tau i ligonine reikia o ne pas gines,nes cia gimda susitrukineja
vikasakalauskiene parašė:
Sveikutes, nezinau ka daryti nuo vakar uzeina man pilvo skausmai nu ir buna ganetinai stiprus gulet net negaliu beprotiskai maudzia, nakti isskausmo kad negaliu miegoti du kartus keliaus pakvepuoju kaip per gimdyma ar saremius ir lyg aprimsta, bet leliuko judesius kaip ir jauciu kazkokius bet nestiprius, tai net nezinau ka man daryti? ziauriai bijau kad kas neatsitiktu
Nelauk nieko ir vaziuok kuo skubiau i ligonene, tegu apziuri ir pasakis tiksliai kas tau yra ar tiesios bent jau zinosi, kad viskas ok. Gal tau lasaline kokia reik pastatit.
LEK I LIGONINE. Ir pranesk kaip tau sekasi. SEKMES TAU
O man terminas net nezinau kaip tai i geguzes pabaiga 25-29d. kas tai tokio panasiai.
Del vezimuko vis galvojau koki cia rinktis, o siandien drauge paskambino ir sako jeigu nori turiu dukros ir pavasari galvoju pardavinet. BEBECAR 3 in 1 . manau reik pasiimt ir maniske isaugs.
sveikutes
na o mano nuomone kad vezimelis vienitelis daiktas kuri reikia pirkti nauja.. nesvarbu kokios firmos. priezastis paprasta kad buna dazniausiai isklerusi ir nudeveta vaziuokle kuri sudaro visa esme vezimo patogume.. beto juk sportinukas bus naudojamas iki treju metuku. drauge nusipirko deveta uz 1000 lt ir prasikeike. atrode vezimas graziai, geros firmos, kokybiskas, o vaziuojant tiesiai jis vaziavo i sona galima sakyt... sulankstant taip pat problemos.. o visi kiti daikteliai gali buti perimti arba deveti
nieko panasaus, gamintojas tikrai labai svarbus. Mano sunus pries beveik 10m turejo vezima, tais laikais mokejom virs 1000lt (lopsiukas ir sportinukas) tai vezimas buvo tokio sunkumo, kad tada dar gyvenom bute, 4aukstas tai budavo iseit i lauka
neimanoma. Vaziavo jis gerai kaip traktorius visur bet kokiom oro salygom. O reikalingas max iki 1.5m. Paskiau jau jo neikist i ta vezima buvo, ir su kuom nepasneku tai nesedi vaikai ten taip ilgai.
As tiesa pasakius galvoju ar apsimoka pirkti vezima uz pora tukstanciu ir 1.5 metams. Nes gargaru nenoriu.
Liucyfer parašė:
nieko panasaus, gamintojas tikrai labai svarbus. Mano sunus pries beveik 10m turejo vezima, tais laikais mokejom virs 1000lt (lopsiukas ir sportinukas) tai vezimas buvo tokio sunkumo, kad tada dar gyvenom bute, 4aukstas tai budavo iseit i laukaneimanoma. Vaziavo jis gerai kaip traktorius visur bet kokiom oro salygom. O reikalingas max iki 1.5m. Paskiau jau jo neikist i ta vezima buvo, ir su kuom nepasneku tai nesedi vaikai ten taip ilgai.
As tiesa pasakius galvoju ar apsimoka pirkti vezima uz pora tukstanciu ir 1.5 metams. Nes gargaru nenoriu.![]()
as pritariu jums, maniskis metus tesedejo vezimuke, niekaip ikist nebegalejom tai gerai kad nereikejo nesiot, labai vaiksciot pats norejo, tai jei kur toliau tai su masina o i parka drasiai nueidavo ir pareidavo, o vezimuka atidaviau sesei, nors jei jis labiau praverte, o dabar pirkau daug pigesni bet nauja, 500 isejo. man jis patiko, tikrai patogus, lengvutis manevringas ir 3 -1 tai manau kad tikrai neverta pirkti uz 1000 ar ten 2000 lt nes jis neaisku ar ilgai bus naudingas, jau geriau kazkaip labiau paleointi mazyli us tuos likusius pinigelius, manau vaikuciui tas pats kokioj karietoj sedes, varbu kad butu tikrai patogu
16 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai