ZinaRup parašė:
Labas rytas, kovinukes. Sandriuke, pas kokia gine lankaisi?
labas
velyvas rytas matau tau
as pas Vilkiniene, bernoto klinikoj. o tu?
ZinaRup parašė:
Labas rytas, kovinukes. Sandriuke, pas kokia gine lankaisi?
labas
velyvas rytas matau tau
mergaites, o jum nebuvo kazkokiu alpimu ar aptemimu? siandien man laukiant autiko taip silpna pasidare, tempt akyse pradejo, galvojau atsijungsiu, atsisedau stotelej atsigavau (keista kad silpnumas ne kazkokioj tvankioj parduotuvej o lauke pasidare) nuo ko tai galejo but..
Sandriuke parašė:
labasvelyvas rytas matau tau
![]()
As skraistelej pas Razmirskiene.
Sandia parašė:
mergaites, o jum nebuvo kazkokiu alpimu ar aptemimu? siandien man laukiant autiko taip silpna pasidare, tempt akyse pradejo, galvojau atsijungsiu, atsisedau stotelej atsigavau (keista kad silpnumas ne kazkokioj tvankioj parduotuvej o lauke pasidare) nuo ko tai galejo but..![]()
Nuo spaudimo man buna. Kai pakyla arba nukrenta. Tai viena jau niekur neinu
ZinaRup parašė:
As skraistelej pas Razmirskiene.
oho, drasi tu
Sandriuke parašė:
oho, drasi tu![]()
Kodel? Man ten geriau nei pas Berziniene
ZinaRup parašė:
Kodel? Man ten geriau nei pas Berziniene
na istikro nei pas viena nebuvu, bet kiek girdejus komentaru tai pas abi ir bijociau. va Marijampoles forume tai visos tik pries gimdyma ir meldziasi kad pas razmirskiene nepapultu, tai va delto ir sakau kad drasi. pati asmeniskai niekada su ja nesu susidurusi, nei maciusi ja.
Sandriuke parašė:
na istikro nei pas viena nebuvu, bet kiek girdejus komentaru tai pas abi ir bijociau. va Marijampoles forume tai visos tik pries gimdyma ir meldziasi kad pas razmirskiene nepapultu, tai va delto ir sakau kad drasi. pati asmeniskai niekada su ja nesu susidurusi, nei maciusi ja.
Pas ja lankesi ir gimde dvi puseseres ir pusbrolio buvusi zmona. Tai tik gerus atsiliepimus girdejau. Kai gimde viena pusesere, ji net is namu atvazevo, o nesitare su Razmirkiene, kad butent pas ja gimdys. Man tai ji tokia silta moteryte, su gresenciu neleido eit dirbti, o vat Beziniene nedave nei biuletenio grizusei is ligonines.
ZinaRup parašė:
Pas ja lankesi ir gimde dvi puseseres ir pusbrolio buvusi zmona. Tai tik gerus atsiliepimus girdejau. Kai gimde viena pusesere, ji net is namu atvazevo, o nesitare su Razmirkiene, kad butent pas ja gimdys. Man tai ji tokia silta moteryte, su gresenciu neleido eit dirbti, o vat Beziniene nedave nei biuletenio grizusei is ligonines.
na svarbu tau ji tinka ir patinka. visoms gi ta pati neitiks. cia kaip ir visur kas vieniems tinka, kitiems ne .
gal ejai i kokias paskaiteles? kur ligoninjej vyksta ar avent?
1 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai
25 testuotojų vertinimai