medu parašė:
man tai irgi kažkaip baisiai skamba, o tarkim kokie laisvinamieji ar kažkas netinka?nu nes baisu kažkaip net pagalvot
![]()
nu tai ta microlax klizmute ir yra kaip laisvinamieji,ji tokia mazute
va 
medu parašė:
man tai irgi kažkaip baisiai skamba, o tarkim kokie laisvinamieji ar kažkas netinka?nu nes baisu kažkaip net pagalvot
![]()
nu tai ta microlax klizmute ir yra kaip laisvinamieji,ji tokia mazute
va 
medu parašė:
![]()
laisvinamuju nestukem nlb galims, klizmute ne taip ir baisu, tiesiog kvaila, prasideda saremiai tsi dar turi pagalvot apie klizma, ja pasidaryt i tulika llakstyt...ir dar gimdymas ant nosies...kazkaip net pati nzn kp darysiu...
slapuke vip parašė:
Eina sau cia su ta klizma tai man ir baisu,as tai nezinojau kad ten galima apsi.... tik neseniai suzinojau![]()
![]()
As irgi tik dbr suzinojau;D
AinaAinute parašė:
laisvinamuju nestukem nlb galims, klizmute ne taip ir baisu, tiesiog kvaila, prasideda saremiai tsi dar turi pagalvot apie klizma, ja pasidaryt i tulika llakstyt...ir dar gimdymas ant nosies...kazkaip net pati nzn kp darysiu...
Aha, toks vaizdas kad tada galvoj bus tos klyzmutės visos
O čia jos pradedamos daryt tik tada kai jau tie tikrieji sarėmiai prasideda? nu reiks nusipirkt kad jau taip
Gal nebus taip baisu kaip skamba, vien tas žodis man asmeniškai tai skamba kaip pagalį į užpakalį susikišt
o tai kada ja pasidaryt reik,man dar iki lygonines reiks 20 km vaziuot,tai pasidaryciau pries isvaziuojant bet jei masinoi uzsinoresiu tustintis,ar reiks bandyt sulaukt kol isitustinsiu o tada tik vaziuot ....... o jei staigei vandenis nubega tai iskart jau reiks vaziuot i ta ligonine eina sau nesinoretu prie daktaru per gimdima apsidirbt kokia geda butu
11 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai