inesytte parašė:
as kai gulejau ligoninej paskutiny karta, tai girdejau, kad daktare savo kraujo dave pacijentej, nes darant cp kilo komplikaciju ir nejo sustabdyti kraujevimo , lab…
Medike verta pagarbos
inesytte parašė:
as kai gulejau ligoninej paskutiny karta, tai girdejau, kad daktare savo kraujo dave pacijentej, nes darant cp kilo komplikaciju ir nejo sustabdyti kraujevimo , lab…
Medike verta pagarbos
Emilija76 parašė:
taigi niekas nepyksta duokit, tik juokinga, kai tu atsidekoji o nuo tavo padekos tarkim saldainiu jau pykina ta kuriam tu nori atsidekoti ir jis tau kreivai sypsosi…
Tai as apie ta ir kalbu....
mano nuomone irgi tokia.... ir niekam nieko nezadu dailnti ir sokineti...nebent mama tapus jau wisai smegeneles suskystes
Bondzorno parašė:
Tai as apie ta ir kalbu....mano nuomone irgi tokia.... ir niekam nieko nezadu dailnti ir sokineti...nebent mama tapus jau wisai smegeneles suskystes
![]()
Drauge sake panasiai jei ir buvo, pamacius suneli visiems dalinti pradejo
Bondzorno parašė:
Tai as apie ta ir kalbu....mano nuomone irgi tokia.... ir niekam nieko nezadu dailnti ir sokineti...nebent mama tapus jau wisai smegeneles suskystes
![]()
abejoju, kad suskystes
,
cia dar kazkas rase, kad duoti ir imti dovanas yra malonu ir duodanciam ir imanciam, blin tik nelabai suprantu kurioje vietoje tas malonumas, man atvirksciai kazkoks stresas, nes net neisivaizduociau kaip reiktu ten sypsotis ir kai ten kisti ta dovana ar voka, fui man tai net bjauru
irmmak parašė:
Drauge sake panasiai jei ir buvo, pamacius suneli visiems dalinti pradejo![]()
na pogimdyvine jei depresija
turbut
irmmak parašė:
Padekit ir man apsispresti ka daryti...buvau susitarus su daktaru, bet atsitiko taip, kad jis susirgo ir bus ant biuletenio ir as jau busiu pagimdzius kai j…
manau vaziuok nesitarus...
o is manes pinigu net neeme kategoriskai ir pro joki gala neikisi.
buvau konsultacijoj del gimdymo pas daktara kuris priziures mus per gimdyma, susitare ejome, per pazistamus (kuriu net nepazistu) zodziu tik saldainius prieme.
manau neskubekit su pinigais,situacija visada galima pajusti ar reikia ju duoti, nes jiems patiems nepatogu labai, as net buvau pagalvojus kiba juos kameros stebi slaptos..
saldainiai geles, tortai, pyragai tai tradicija dalinti uz vaikucio sveikata del to as manau jie tokius dalykus ima.
inesytte parašė:
mano net vyras pries davima kazko daktarams, sako jau geriau dukrai ka nupirksiu nej jiems duosiu.
ir labai teisingai. pampersai siais laikais daug kainuoja
pingvinas2 parašė:
ir labai teisingai. pampersai siais laikais daug kainuoja![]()
taip
22 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai