2012.09.21 15:22 (prieš 13 m.)
RRASIUKS parašė:
Planuojete kelione?
ir taip, ir ne. tiek visko reikia suderinti tarpusavyj. abiem atostogas pasiimti, dukra is mokyklos ''isprasyti'',, pataikyti tarp mano vizitu pas gydytoja ir echo ir dar kelione susirasti.. labai noriu pailseti.ir mums butinai reikia poilsio abiem su vyru. vyras irgi nusilakstes darbe ir dar toki projekta salia to priziuri. o ten darbuotojai- devyni amatai-desimtas badas
dar namie remontas vyksta-kiek gali ten dar pripuldamas dirba. man svoris auga, o jam krenta
zinau, kad jei namie busim-liksim nepailseje. kartais atrodo, kad spajausiu as i viska ir viena isskrisiu. paliksiu jiems rasteli ir pazada parvezti lauktuviu
tokia isvargusi jauciuosi. matyt kol ta itampa didziule buvo-tai ir nejauciau nieko, o dabar siek tiek jau atsipalaidavau- ir baigesi mano ''batareika'' kaip gerai , kad jau beveik savaitgalis, bet vel... kruva skalbiniu, visa nama reikia valyti ir apsitvarkyti. apie soda tai jau isvis tyliu... mano gelynas taip ir liko pusiau nuravetas. bado akis , o kad oro visai nebuvo. lietus istisai visi savaitgaliai, arba vejas.. ai zodziu.. atsiprasant ''uzsiknisau'' jau ko gero nuo visko. dar tevas mano pas mus jau 4-tas menuo.dirbo cionai. ryt jau namo isvaziuoja. tuom dar rupintis reikejo.nedaug, ale tam papildomam zmogui padaryti valgyti-yra kas veikti.. ir siaip pavargau, kad dar kazkas namie yra. nors tiek jo tebuna. dirba ir sestad., o sekmadieni zvejoja ar dar ka susimasto, bet man kazkaip jau erdves truksta. dar su savo visokiom problemelem.. tai su motina susipykes, tai broliui blogai... o man ir savo reikalu per akis.. nieko as jiems nesakiau apie savo padeti, bet jau itaria tevas bites..
smagaus savaitgalio , mielos kovinukes
nesilaukciau-tikrai gero vyno buteli atsikimsciau siandien.. teks kokiu skaniu sulciu nusipirkti