liutuke12 parašė:
Acium![]()
Mes su pilvuku linkim visom mamytem but stipriom ir nepersalti, nes orai labai permainingi
As vakar jau galvojau, kad sirgsiu.temp 37.saltis krete, galva paskaudeno.pasitaisiau liepzidziu arbateles, pagurksnojau ir praejo.
liutuke12 parašė:
Acium![]()
Mes su pilvuku linkim visom mamytem but stipriom ir nepersalti, nes orai labai permainingi
As vakar jau galvojau, kad sirgsiu.temp 37.saltis krete, galva paskaudeno.pasitaisiau liepzidziu arbateles, pagurksnojau ir praejo.
RRASIUKS parašė:
saunuole
Ir as liepzidziu
tikiuos vel busiu kaip nauja
RRASIUKS parašė:
RRASIUKS parašė:
As persivalgiau, tai dabar tokia apsunkus jauciuosi...as cia jauciu pati paskutine is jusu visu pgimdysiu.pagal mano gine kovo 25d.pagal privcia(kai tikrino vaginaliniu budu nustatnt nestuma sako mazdaug 4sav)tai balandzio 2d.skortumas dvi sav.bet ji tada nemtavo tik ikoso ir paziurejo.o mano gine matavo, tai pagal matavimus ir nustate laika(dare eko ji du kartus or abu atitiko laika).
Mano mmmm nereaguliarios kas 36- 48 d,taigi ir agal mmm nustatyti sunku.
nebutinai tu paskutine. man kovo 30d., bet dar echo nedarytas. nors as beveik 100% zinau kada pastojau. ir OT dariausi tada..
RRASIUKS parašė:
Laba,temperatura nestukems visada pakilusi.Norejau pasidometi ar sios temos nedarysite uzdaros?
liutukass parašė:
Laba,temperatura nestukems visada pakilusi.Norejau pasidometi ar sios temos nedarysite uzdaros?
Mano nera pakilusi..pirmom savaitem tik gal kiek buvo
15 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai