Angel444 parašė:
1dpo kaip ir gaunasi
Gal ovuliacinis kraujavimas?
Planuojančios 2027-ųjų mažylius moterys forume atvirai kalba apie savo baimes ir lūkesčius. Skaityti
visą straipsnįAngel444 parašė:
1dpo kaip ir gaunasi
Gal ovuliacinis kraujavimas?
Saulė 32 parašė:
Na viskas aišku🙂 du neštumai be jokių klaustukų trečias su belekiek.. na suprantu visada gerai negali but🫣😃 kažkaip pakalbėjus iškart geriau nors rezultatai nieko g…
Mano pirmasis irgi nepriekaistingas,
pastojau per pusmeti,
antras-ektopinis, pasalintas kiausintakis,
trecias-persileidimas 7sav,
ketvirtas-biocheminis,
penktas-skaiciuojam 20savaiciu🤭😁 ir kodel? Neaisku.
RauDonoji parašė:
Mano pirmasis irgi nepriekaistingas,
pastojau per pusmeti,
Kiek moteriai reikia turet kantrybes..😃🫣 aš suprantu kad tai labai slidu.. kažkaip per labai nenusimenu tik nervas atrodo ima atrodo kazko nedarai tokiose situacijose.. kaip pvz trukumas to ar ano..
RauDonoji parašė:
Bet Kauno Klinikose III lygio ginekologas, net neskaičiuoja biocheminio prie nėštumų istorijos😁 tiesiog bande kabintis, bet nebuvo imanoma del chromosomų netinkamum…
Ar kokius papildus naudojot neskaitant folio ar kokio d vit?🙂
Saulė 32 parašė:
Ar kokius papildus naudojot neskaitant folio ar kokio d vit?🙂
Vartojau cyclebalance arba inofolic, keisdavau vis ir conceiveplus lubrikrantas, sutapimas ar ne, bet planuojant pirmagimį 6men nekibo, o panaudojus ji tapati cikla uzkibo😁 tai nepamaise vietoje paprasto lubrikanto
RauDonoji parašė:
Bet Kauno Klinikose III lygio ginekologas, net neskaičiuoja biocheminio prie nėštumų istorijos😁 tiesiog bande kabintis, bet nebuvo imanoma del chromosomų netinkamum…
Aš ir turėjus du biocheminius, man ir jų neskaičiuoja, kad čia nėštumai buvo 🙈 vienas kur jau normaliai nėščia jaučiausi su simptomais, 10 dienų net testai ryškėjo, bet kadangi oficialiai neužfiksuota, echoskopu nenustatyta, tai jiem čia ne nėštumai 🙈🤦
Zaiceva parašė:
Aš ir turėjus du biocheminius, man ir jų neskaičiuoja, kad čia nėštumai buvo 🙈 vienas kur jau normaliai nėščia jaučiausi su simptomais, 10 dienų net testai ryškėjo,…
Tai va, manes klause ar patvirtintas ultragarsu? Sakau ne, ai tai sako neskaiciuojam, bet sakau juk betkurio biocheminio nepatvirtintinsi...😁🤭 juk tai ankstyvas persileidimas, ivykes anksciau, nei galima patvirtinti.. tai nelogiska🙂 t
12 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai