Roobertaa parašė:
as buvau sodinama nuo 4menesiu ir sveika su normale gimda esuo primaitint irgi duodu ragaut tu tireliu vis kokiu nuperku po truputi nes mazeja pienuko ir reikes…
Palauk tuoj tave nunyksciuos irgi uz toki pasisakyma juk negalima !
Roobertaa parašė:
as buvau sodinama nuo 4menesiu ir sveika su normale gimda esuo primaitint irgi duodu ragaut tu tireliu vis kokiu nuperku po truputi nes mazeja pienuko ir reikes…
Palauk tuoj tave nunyksciuos irgi uz toki pasisakyma juk negalima !
Rasike25 parašė:
Palauk tuoj tave nunyksciuos irgi uz toki pasisakyma juk negalima !![]()
butu ne pirmas kartas!
man vienodai mano vaikas auginuosi taip kaip man atrodo gerai kitos auginasi taip kaip jom atrodo gerai
ir visos laimyngos ir patenkintos
Rasike25 parašė:
Tai tada kas antra mergyte su pasislinkusia gimda turi buti jei jau negalima gink dieve iki 6 men mergytes pasodinti. Damaitint pradet irgi tik nuo puses metu galim…
Rasike tai jus is tu isimciu kai sodinat nuo gimimo...taip juk raset...nera ko pykt....juk visos pasisakom savo nuomones...
o aš manau, jog mamytės nesusikalba su terminais...
Viena sakydama, kad jau sodina turi omeny tik prilaikymą, o kitos supranta kaip pasodinimą ir palikimą sėdėti.
Ir dar... norėčiau pamatyti kaip laikot savo mažylius priglaudusios prie krūtinės veidu į išorę... tai juk ir gaunasi sėdėjimo padėtis. Juk nelaikot už pažasčių. Imat ir už klynuko, o tai jau ir yra sėdėjimas.
Tik va labai jau skirtingai suprantamas tas terminas - sėdėjimas.
Mes, pavyzdžiui, dar gulime lopšį, kai labai įdomu - pakeliu lopšį galvytę, kad pasidairytų, bet į sportinę dalį dar nesiruošiam persikraustyt tikrai...
Nors kasdien kai mankštinamės, darome masažiukus, mankšteles: įsistvėręs už rankučių pats sėdasi, tai padedu ir net atsistojam. Tiesiog kelis kartus pasilankstom ir keičiam poziciją.
Basa_raganaitė parašė:
ziuriu didziausia problema ne kaip vaika auginti taisiklingai, bet nyksciavimas![]()
kai suspaudzia patinka tyli...tik kas nors paspaudzia nepatinka…
tai kad ir pati apie tai prabilai
reiskias nyksciavimas veikia nesvabu nykstys i virsu ar i apaciaa
meidasun parašė:
Rasike tai jus is tu isimciu kai sodinat nuo gimimo...taip juk raset...nera ko pykt....juk visos pasisakom savo nuomones...
Nu cia tikrai nesusikalbejimas su terminais
realiai tai taip nuo gimimo vaika pasisodinu bet laikiau visu svoriu kad apkrovos nugarytei nebutu bet siaip vaikas vistiek sedi
nu juk pilna cia mamyciu is uk ar irl ten visi taip daro ir sesutes ir gyditojai
jei cia taip blogai tada visi ten issigimeliai butu su pasislinkusiom gimdom ir kreivom nugarom
7 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai