Linaklp parašė:
Mamos kaip laikosi Jūsų kovinukai, gal kurios jau mažylis vaikšto, ar bent atsistoja![]()
mano waiksto
Linaklp parašė:
Mamos kaip laikosi Jūsų kovinukai, gal kurios jau mažylis vaikšto, ar bent atsistoja![]()
mano waiksto
eziukas33 parašė:
Idomus balandeliai.![]()
Skanu
eziukas33 parašė:
Idomus balandeliai.![]()
Pritariu mano mama tuos tynginio balandelius daro labai skanei
pabandykit ir jus juos
Sveikos, mamos! Uoj, dienos lekia kaip pašėlusios. Mūsų mažius stojasi irgi visur, kur net neįmanoma ir stovi kiek gali. O kai pavargsta, nemoka gražiai nusileisti, tai aukštielnikas krenta. Nežinau, kaip jam parodyti, kas nusileistų... ir rodau per kelius lenktis, ir ant subiniuko, ir į priekį.. kol lovytėj, tol ant subiniuko žiūriu bando, o kitur ne.. rimtai gal šalmą dėti??? Mano širdis neatlaikys man rodos :-D valgom ot, mėsos nemėgėjas... skurdus meniu
su vaikštyne varo kaip Šumacheris, priekaištų neturiu
dantukų lygiai 0, laukiam laukiam... sėstis nesisėda, kartais šonuku (būtų mergiotė, į manekenes taikutųsi tokiom pozom). Hm, kas dar iš mūsų fronto... mp valgom dienom keliskart, o natimis dažnai. Tokia tat ta ataskaita iš mūsų
P.s. mūsų Kalėdų senis jau aprūpino dovana :-D per anksti, taip ir kyla noras ištraukti iš spintos...
strazdaniuke parašė:
Sveikos, mamos! Uoj, dienos lekia kaip pašėlusios. Mūsų mažius stojasi irgi visur, kur net neįmanoma ir stovi kiek gali. O kai pavargsta, nemoka gražiai nusileisti,…
del kritimo dar ismoks.mano pradzioj irgi aukstelninkas griudawo o db iskart ant subiniuko atsiseda jei swirduliuot pradeda.
mano mergycka irgi valgo daug ka is kasdieninio meniu nes misinuko atsisako daznai o kosem gyva nebus tai kartas nuo karto vis paragaujam kazka kito , tuolab kad is darzoviu nelabai ka ir galim kazko nenorim valgyti , ateityje ne miltiniu produktu negales valgyti taip kad musu valgiarastis tikrai skurdokas bus
nors ir dabar neipatingas
Sveikos, o mes turim du dantis, nevaikstom, neropojam, nesliauzem, bandom stot. Su vaikstyne nevaikstom nors pasedim jau apie pora men
valgom daug ka juolab, kad paaiskejo koks minuss musu pieno gerimo. Nusedes kraujas, o per karves piena organizmas nepasisavina gelezies...
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2014-m-koviukai-3
1 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai