ausra755 parašė:
O i darzeli zadu vesti,pati jo nelankiau,labai vaikam pavydejau,kurie ji lanke,jau mokykloj jie pazystami buvo nuo darzelio laiku,kazkaip manau vaikui reik draugu,b…
Sutinku su jumis.as irgi leisiu;) bet pati irgi lankiau;)
ausra755 parašė:
O i darzeli zadu vesti,pati jo nelankiau,labai vaikam pavydejau,kurie ji lanke,jau mokykloj jie pazystami buvo nuo darzelio laiku,kazkaip manau vaikui reik draugu,b…
Sutinku su jumis.as irgi leisiu;) bet pati irgi lankiau;)
Sakykit,kur vaikuciai jusu daugiausiai laiko praleidzia?na maniskis manieze pabuna,lovytej pabuna,nemiega joje,bet pabuna kaip savo kitoj vietoj,ant zemes,na kazkaip mes mazai ten laiko praleidziam,ar jusu vaikuciai daug buna ant zemes,maniskis ropja,varo kai velniukas,nespeju paskui ji,ir darbininkas didelis,turiu sita foto pasidalint,kiek jegos pas ji,ta puoda pats issikeles,va cia leisciau visa diena but,tai but geriausia,prie puodu
emel parašė:
todel kad jis labai mazai laiko praleidzia su ja , ne karto nemaitines saukstuku , ir seip kantrybes neturi , tai jai palikciau galvociau vis ar neverkia ar viska…
mano asilui irgi jei palikt tai tas pats kas wiena waika palikt.....
ausra755 parašė:
Sakykit,kur vaikuciai jusu daugiausiai laiko praleidzia?na maniskis manieze pabuna,lovytej pabuna,nemiega joje,bet pabuna kaip savo kitoj vietoj,ant zemes,na kazkai…
Sitas geras
as laikau ant grindu daug tai irgi ateina visur kaip vijurkas;) irgi visad spinteles iskrausto. ;)
emel parašė:
kaip ik norejau taves klausti , nesivarto neatsiseda pati nesliauzioja plaikyta bisky stovi ir pasodinta truputy sedi na viena karta buvo kad atsisedo lovytei ikisu…
o neraso jum manksteliu? as po manksteliu kelis pratimus pati dariau ir po poros savaiciu ji man ir vartesi ir atsisedo va pati ir dabar jau ir i prieki sliaust ismoko..
ausra755 parašė:
Sakykit,kur vaikuciai jusu daugiausiai laiko praleidzia?na maniskis manieze pabuna,lovytej pabuna,nemiega joje,bet pabuna kaip savo kitoj vietoj,ant zemes,na kazkai…
maniskis visad ant zemes ir tik ant zemes
jis turi daug reikalu kur stovet kur ilyst kur ka pridirbt
Sveikos. Kaunietės , gal kuri norėtų košės, liko nuo mano vaikiuko, kaina simbolinė.
Galioja iki 2015 pradžios. Nauja, neišpokuota. Nesiunčiu. Parsisiunčiau iš iherb.com
Taip pat Nestle ryžių ir kkukurūzų, galioja iki 15.04
www.assorti.lt/nestle-ryziu-kose-be-pieno-gali-buti-naudojama-tirstinimui-kudikiams-nuo-4-men-grynasis-kiekis-160g
Rašykite į až, ačiū
adriuke parašė:
mano asilui irgi jei palikt tai tas pats kas wiena waika palikt.....
14 testuotojų vertinimai
2 testuotojų vertinimai
20 testuotojų vertinimai