Spindulėlis_ parašė:
Mergikės paprastai slapukauja![]()
taip, man ir pamate mergaite velokai
34 savaite
Spindulėlis_ parašė:
taip, man ir pamate mergaite velokai
34 savaite
Lari parašė:
na mano sostinė antri namai (gimus ir augus esu vln)mokslai, darbai, sesuo, draugai vln tai labai dažnai ten būnu
man terminas kovo 4d ;)
O mums du daktarai nustate kovo 3 d, o mano ginekologe kovo 6 d.as tai is vis galvoju,kad zymiai anksciau pagymdysiu,na ziuresim.
O del Vln,tai tai irgi mano gimtine,bet siaip 4 m.kaip gyvenu uzsienyje,I LT atvaziavau tik pagymdyti,nes daktarais musu labiau esu patenkinta,nei uzsieny
nesliocike parašė:
taip, man ir pamate mergaite velokai34 savaite
![]()
Man pirmos nepamatė visai
Spindulėlis_ parašė:
kai laukiausi pirma kart man gine 2 kart pasake kad panasu i mergaite o kitus kartus negalejo pamatyt. Tai wat pas man slapukas istikruju buvo berniukas
si kart sake irgi panasu i mergyte as ir juokiuos bus kaip pirma kart. Bet nujauciu kad mergyte si kart. Ir pati gine sako kad jie 100% mazai kada duoda. Na aisku tada kai labai graziai pasirodo tai duot gali
vredzina parašė:
kai laukiausi pirma kart man gine 2 kart pasake kad panasu i mergaite o kitus kartus negalejo pamatyt. Tai wat pas man slapukas istikruju buvo berniukassi kart s…
Nu geras.... Nu man numate lyg mergaite 24sav... Du kartus ziurejo...
O dbr nemate,,,,
MAMMY1 parašė:
Nu geras.... Nu man numate lyg mergaite 24sav... Du kartus ziurejo...
O dbr nemate,,,,
O po gimdymo gali sulaukt berniuko
vredzina parašė:
O po gimdymo gali sulaukt berniuko![]()
Gali taip buti?? As kaip sakoma, slaptai rozines jau prisipirkus...( bet nuo pirmojo sunaus, turiu ir berniukishku) nu du kartus ziurejo... Sako nera nei kiausiuku,nei cibuko....
Bet norejau isgirsti trecia karta...o nemato....
Ka i ligon detis.... ? Tasheje kaip ir..pink :))))
Gal susidet ir berniukui??
MAMMY1 parašė:
Gali taip buti?? As kaip sakoma, slaptai rozines jau prisipirkus...( bet nuo pirmojo sunaus, turiu ir berniukishku) nu du kartus ziurejo... Sako nera nei kiausiuku…
isimesk maza kas
zinok pas man taip pat buvo
. Mergaitisku rubu turejau
. Kai pagimdziau pardaviau
7 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai