neli22 parašė:
Na ka, mes jau namie. 8 buvom ten, 9 issinese, 9.40 pasake, kad viskas ok. 10 jau laikiau savo gleby, nes klyke ir spardesi. Tiesiog sunkiai nurimo, bet tada uzsnau…
Kaip laikosi jūsų mergytė po operacijos?
neli22 parašė:
Na ka, mes jau namie. 8 buvom ten, 9 issinese, 9.40 pasake, kad viskas ok. 10 jau laikiau savo gleby, nes klyke ir spardesi. Tiesiog sunkiai nurimo, bet tada uzsnau…
Katinu_kas parašė:
Aciu, jau gerai :). Bet buvo uzkilus tempe, nors ne auksta, bet ji buvo tokia keista, vangi. Nu atrode ne mano vaikas. Tai trecia diena po operacijos vezem i priemima, apziurejo lor ir israse antibijotiku. Ir sugerus viskas ok. Buvom pas lora, tai sake gerai sugije galim dziaugtis gyvenimu😊
neli22 parašė:
Aciu, jau gerai :). Bet buvo uzkilus tempe, nors ne auksta, bet ji buvo tokia keista, vangi. Nu atrode ne mano vaikas. Tai trecia diena po operacijos vezem i priemi…
Maniškiui tai labai gerai viskas, po operacijos buvo parašę vaistų nuo skausmo ir temperatūros 5 dienas po 4 kartus per dieną. Bet daviau pirmą dieną tik du kartus, antrą tik vieną, paskui visai nebedaviau, nes jam niekas neskaudėjo, temperatūra nekilo. Sakė dvi savaites bus dar blogiau nei buvo, bet jau kitą dieną jis lakstė su dviračiu, nes yra tikras strakalas. Šiandien 2 savaitės. Po 3 mėnesių sakė gausim laišką ausyčių testui. Daugiau niekas nieko neapžiūrinės.
Tiesa, atsigaudamas po narkozės šaukė, kad nori pas mamytę, tada gavo vaistukų nuo skausmo ir vėl užmigo. Kai pabudo antrą kartą beveik iškart atsistojo ir lyg niekur nieko nebūtų darę. Kadangi jis kartais knarkdavo naktimis, to neliko iškart ir kalba man jo kur kas aiškesnė pasidarė.
O kaip Jus mamos su saldumynais???na as nebezinau ka daryti...mociutes tetos dieduliai ir t.t duoda ir duoda!!sakau kad neduokit nereikia ir t.t buvau netgi nupirkus sveikesniu uzkandziu ir idavus jiems kad jei duodat tai duokit normalius...viena diena lyg paklauso o poto vel viskas is naujo.mociutes gyvena kaime ,na mes tai pas viena tai pas kita bunam..vaikam kaime labai patinka!!!kai bunam namuose nereikia jokiu saldumynu nes pas mus ju tiesiog nera,uztenka cukraus per medu uogiene ar ta pacia duona...zodziu nebezinau kaip elgtis?pyktis delto pacio pavargau...jiems atrodo kad nenormalu yra neduoti vaikams saldainiu ciulpinuku ir visa kita.
zivilaite parašė:
O kaip Jus mamos su saldumynais???na as nebezinau ka daryti...mociutes tetos dieduliai ir t.t duoda ir duoda!!sakau kad neduokit nereikia ir t.t buvau netgi nupirku…
Kažkur skaičiau, kad vienintelis būdas, kad seneliai neduotų saldumynų, tai tiesiog pas juos nesilankyti. Visi seneliai nori būti geri anūkams, tainir kiša saldainius visokius. Aš būnu labai griežta, kai apsilankom, bet vistiek kažką paduoda.
Jeigu matotes dažnai ir tai jūs erzina tai turite pasakyti, bet žinoma aš senelius irgi surpsntu, jie kitaip ir nemoka 🤭😃 mes turim taisyklę kad saldumynai tik šeštadienį ir jeigu būname svečiuose dažniausiai to laikomasi, bet aišku jeigu nematau jau mama kažką žiūrėk kiša, na kadangi būname retai tai labai nepykstu, bet jeigu dažnai tai būtų ir man nrpatiktu 😔
zivilaite parašė:
O kaip Jus mamos su saldumynais???na as nebezinau ka daryti...mociutes tetos dieduliai ir t.t duoda ir duoda!!sakau kad neduokit nereikia ir t.t buvau netgi nupirku…
Mums šiek tiek ramiau, kad dičkis saldumynams gan išrankus. Jokių čiulpinukų ir bombonkių nevalgo, guminukų irgi, tinka tik kai kurie šokoladiniai saldainiai ir dar vieni panašiūs į irisus. Aišku sausainiai, vafliukai, baronkytės ir džiūvėsėliai patinka, bet viską ribojam, nes jau kas patinka, tai saiko gali ir nebūti. Net gėrimams išrankus, geria tik vandenį ir retkarčiais apelsinų sultis, jokių arbatų ar kitos spalvos sulčių nė į burną. O va mažasis surytų viską, viskas jam skanu
Visur visi vaikam tuos saldumynus kiša, bet pas mus griežtai, be mano ar vyro sutikimo jokios nesamonės neleidžiam duoti. Mūsų vaikai patys net nelabai ima nuo stalo, gali būti visko prikrauta, bet jokių saldumynų nepaims, jei kokčiai taip atrodančio nėra valgę. Greičiau duonos riekę paims. Aš tai tik už tai, kad tik tėvai gali nuspręsti kada ir ką vaikai gali valgyti ir su niekuo net į kalbas ar derybas nesileidžiam.
Krown parašė:
Jeigu matotes dažnai ir tai jūs erzina tai turite pasakyti, bet žinoma aš senelius irgi surpsntu, jie kitaip ir nemoka 🤭😃 mes turim taisyklę kad saldumynai tik šešt…
Gal vel dvynuku laukiates?
KokiaFaina parašė:
Gal vel dvynuku laukiates?
Ne 😅
Krown parašė:
Ne 😅
Nu va, kodel😄😄😄