audruleee parašė:
as tai dar neleisiu siemet mazosios per maza dar nuo kitu metu bandysim mano tas etapas ir buvo kai 2-3 savaites noriai ejo o paskui prie darzelio ir iskart isterij…
Va va ne is pirsto islauziau visa tai?
audruleee parašė:
as tai dar neleisiu siemet mazosios per maza dar nuo kitu metu bandysim mano tas etapas ir buvo kai 2-3 savaites noriai ejo o paskui prie darzelio ir iskart isterij…
mazastebuklelis parašė:
tikrai
as buvau per anksti apsidziaugus
audruleee parašė:
tikraias buvau per anksti apsidziaugus
Tai va,mamos kurios turi patirties zino?
Marlean parašė:
Tai gal siaip kokiu bedu darzely buvo, nesutarimu, gal kazkas blogai?
Nesu girdejus niekur apie toki etapa dar![]()
Bedos ne prie ko.Istikruju toks etapas buna ir daznai vaikam.Dickiui mano nebuvo,bet daug kam buna.Maziuka va leisiu visai i kita dazeli tai turejom susirinkima ir direktore pasakojo,kad noriai eje vaikai kelias sav poto persimaino,ir ne todel,kad jiems ten kazkas blogai darziuke.Bet delto,kad supranta jog juos mama palieka visai dienai.Mum dave tokias psichologu sudarytas rekomendacijas,kaip pratint prie darzelio kada ir po kiek palikti vaika.
agiugiugiu parašė:
Bedos ne prie ko.Istikruju toks etapas buna ir daznai vaikam.Dickiui mano nebuvo,bet daug kam buna.Maziuka va leisiu visai i kita dazeli tai turejom susirinkima ir …
Gal galite pasidalinti tomis rekomendacijomis?
gabij_a parašė:
Gal galite pasidalinti tomis rekomendacijomis?
Siandien atradus minutele nufotografuosiu
Labas mamytes su Rugsejo Pirmaja!Tikriausiai dauguma siandien keliausit i darzelius.Kaip jauciates?Ar nesunku palikti bus vaikus?As begalo jaudinuos...gaila man savo maziuko...zinau kad verks ir nenores..dar lb lb lb nori but tik su mama.Kaip aukletoja ir sake pirmiau mamos turi nusiramint tada ir vaikuciam bus lengviau.bet man kazkaip labai sunkiai gaunas...
zivilaite parašė:
Labas mamytes su Rugsejo Pirmaja!Tikriausiai dauguma siandien keliausit i darzelius.Kaip jauciates?Ar nesunku palikti bus vaikus?As begalo jaudinuos...gaila man sav…
ne jums vienai
zivilaite parašė:
Labas mamytes su Rugsejo Pirmaja!Tikriausiai dauguma siandien keliausit i darzelius.Kaip jauciates?Ar nesunku palikti bus vaikus?As begalo jaudinuos...gaila man sav…
Ir jus su rugsejo 1-aja.Mums svente pavyko puikiai.Pabuvome grupeje,po to kieme klouno pasirodymas ir keliavome namo,nebegryzome i grupe.
maximidi parašė:
ne jums vienai![]()
Tai nors tiek gerai:)))nes ziuriu dauguma aplinkiniu mamu taip ramiai ziuri:)galvoju ar as viena cia tik steesuoju ar kaip..
23 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
22 testuotojų vertinimai