Katinu_kas parašė:
Maniškiui tai labai gerai viskas, po operacijos buvo parašę vaistų nuo skausmo ir temperatūros 5 dienas po 4 kartus per dieną. Bet daviau pirmą dieną tik du kartus,…
Smagu girdet 😊
Katinu_kas parašė:
Maniškiui tai labai gerai viskas, po operacijos buvo parašę vaistų nuo skausmo ir temperatūros 5 dienas po 4 kartus per dieną. Bet daviau pirmą dieną tik du kartus,…
Smagu girdet 😊
Sveikos, nezinau kodel mano mažiukas kad gautų dėmesio mušasi ir labiausiai mušasi kai ko nors nori, bet nesako o gnaibosi arba mušasi , pusseserės jo labai bijo ir praminė mušeika. Aš su juo visaip bandau kalbėti kad reikia gražiai paprasyti ar pasakyti bet vis tas pats. Labai sunku su juo būti prie žmonių . Ką daryti ? Ir dar čiulpia pirstuka bijau dantukus susigadins , nes taip ir miega
carine parašė:
Sveikos, nezinau kodel mano mažiukas kad gautų dėmesio mušasi ir labiausiai mušasi kai ko nors nori, bet nesako o gnaibosi arba mušasi , pusseserės jo labai bijo ir…
Dėl mušimosi nežinau...bet piršukų čiulpimą išgyvendinome su karčiuoju laku. Pabandykite. Reikia tepti nagučius vakare užmigus ir ryte dar neatsibudus. Mūsų atsisakė...
KokiaFaina parašė:
Ar daug is cia esanciu mamyciu esate pasiemusios biuletenius del vaiku prieziuros? Ar ji gales tureti iki kol pasibaigs karantinas? Darbdavys siand sako kad tik dvi…
Duoda po 2 savaites, nes tiek nukelia karantina vis. Po to vel skambiniesi ir jei pratestas karantinas pratesia ir biuleteny
Rramintaa parašė:
Duoda po 2 savaites, nes tiek nukelia karantina vis. Po to vel skambiniesi ir jei pratestas karantinas pratesia ir biuleteny![]()
O moka kiek 80%?
KokiaFaina parašė:
O moka kiek 80%?
Moka beveik 66% nuo atlyginimo ant popieriaus
Gandriukė27 parašė:
Moka beveik 66% nuo atlyginimo ant popieriaus
Tai cia daug iseina, daugiau kone alga i rankas
9 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
23 testuotojų vertinimai