saulyta parašė:
Man snd viena koja iki blauzdos istinodviguba... toj pusej kur inkstas streikuoja. Bet viena koja to dar nera buve
![]()
jus merginos nelaukit sakykit sawo ginems tai nera gerai.
saulyta parašė:
Man snd viena koja iki blauzdos istinodviguba... toj pusej kur inkstas streikuoja. Bet viena koja to dar nera buve
![]()
sulaukusi parašė:
As sakiau jau. Sake kojas auksciau laikyt nakti. Tik as nesuprantu ,kodek tik viena tinsta
saulyta parašė:
![]()
Kaip tu siandien? Neskaudejo nakti?Man netinsta,bet va pazystama,tai vargsta lb su tinimu
grazuolla parašė:
Siandien jauciuosi blogaisona skauda, duria ties bamba..ir apsunkusi tokia, jau jauciasi, kad pilvukas yra ir nebe taip lengva viska daryti
Aš šiandien ryte tą patį supratau, kad nebėra taip,lengva su tuo pilviuku, atrodo tik pusvalanduka virtuvėje pasisukiojau, o jau jaučiuos, kaip visą dieną būčiau atidirbusi, toooookia pavargusi, nirs krisk į lovą ir pamiegok
Sveikutės
o aš pasigirsiu, kad man nuo šiandien jau Atostogos
Naktį visą aš be miego, keliuosi į Wc kokius 5kart :/. Pilvas mano irgi jau didžiulis ir jqačiasi sunkumas, ypač vakare... negaliu suvaldyti savo apetito, pastoviai norisi tai pyragų tai bandelių, šokolado...jaučiu pati , kad pučiuosi dienomis.
šiam savaitg išvažiuojam prie ežero su palapinėm...neįsivaizduoju kaip seksis naktim miegot ir kelinėtis į wc
jaučiu bus kančia man...bet norisi jau tos gamtos ir man ir vyrui...
Labas rytas
Mum siandien jau 24sav
sianakt pirma karta pabudau nuo mazyles intensiviu judesiu...bet tokio galingumo kad akis ispuciau
siryt vel tas pats..dabar nurimus vel.
Vakar turejau padirbet nemazai fiziskai..tai nusikalus labai buvau. O ir darbuojantis karta kita gimda irgi sukietejo. Bet prisedus ir pailsejus vel gerai viskas buvo.
Siandien vel teks siek tiek padirbet, bet jau daug maziau..tai nepersudirbsiu. Tik tas karstis
14 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai