noriutaves parašė:
As va pries kelias dieneles skridaumums jau 26 savaiteles ir nieko, mano mazoji kaip niekur nieko atlaike kelione
visa skrydi miegojau :)su daktare kalbejau …
Ne visos avia kompanijos leidzia skraidyti iki 36 sav
noriutaves parašė:
As va pries kelias dieneles skridaumums jau 26 savaiteles ir nieko, mano mazoji kaip niekur nieko atlaike kelione
visa skrydi miegojau :)su daktare kalbejau …
Ne visos avia kompanijos leidzia skraidyti iki 36 sav
Coliuke92 parašė:
Ką veiksit išėjusios į ilgasias atostogas?![]()
Tai,kad ne tokios tos atostogos ilgos
evagel parašė:
As eisiu ketvirtadieni![]()
Bukit gera parasykit po visko kaip sekesi,nes labai idomu. Gal ir kokia nuotraukyte imestumet
man ir bus 26sav. Norejau truputi veliau,bet daktare iseina atostogu.tai matyt mes paskutines klientes dar busim....gal jau pasakys ka turesim,nes slapukas niekaip nesirodo...
pumse523 parašė:
Bet stovint, vaikštant ar sėdint nieko, truputį jaučias kad kietas, o susirietus taip skaudėt pradėjo. O vadovas ne kad palengvintų ką, tai dar dadėjo 30% daugiau d…
stiprybes
vaidlena parašė:
Bukit gera parasykit po visko kaip sekesi,nes labai idomu. Gal ir kokia nuotraukyte imestumetman ir bus 26sav. Norejau truputi veliau,bet daktare iseina ato…
Ok,parasysiu
as pas Sutku eisiu
bet man kaip tik sake,kad 26 sav pats tas
as su pirmuoju ejau 30 sav,tai nelabai kaip gavosi
tai ziuresim kaip dabar bus
saulyta parašė:
Vakar nustojau naudot zvakutes nuo pienliges. O snd jau vel vos ne begte bega nzn net ka daryti. Tos kurios gimdet kokios spalvos ir konstitencijos vandenys buna.…
Jie buna bespalviai
ir skystoki
pumse523 parašė:
Bet stovint, vaikštant ar sėdint nieko, truputį jaučias kad kietas, o susirietus taip skaudėt pradėjo. O vadovas ne kad palengvintų ką, tai dar dadėjo 30% daugiau d…
Man labai padeda atpalaiduoja magnis, arba išgeriu ramunėlių arbatos irgi padeda ;)
evagel parašė:
Jie buna bespalviaiir skystoki
![]()
Pas mane baltas. Tai vaistai nei kiek nepadejo.... nesuprantu kas per nesamone....
saulyta parašė:
Pas mane baltas. Tai vaistai nei kiek nepadejo.... nesuprantu kas per nesamone....
Tai pas gydytoja nueikit,kad istirtu kokia pienliges rusis
nes ju ne viena yra
kaip ir ne viena priezastis jai atsirasti
12 testuotojų vertinimai
1 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai