evagel parašė:
O,as viena zinau moteriskaite zinau vardu Meilepaziurejus i ja,tai su meile ten jokiu sasaju nera
sveria apie 130 +/-, balso tembras kaip vyro,o elgesys,tai …
As irgi viena pazistu
bet ji typ top MEILE
prikla boba...
evagel parašė:
O,as viena zinau moteriskaite zinau vardu Meilepaziurejus i ja,tai su meile ten jokiu sasaju nera
sveria apie 130 +/-, balso tembras kaip vyro,o elgesys,tai …
As irgi viena pazistu
bet ji typ top MEILE
prikla boba...
Kazkas klausė kaip su tais 40% antraid metais,hei nori užrašyt ant vyro. Tai va kai nueinat i sodra pirma kart ir pildot popieriys tai rasot 2 metam. Pirmus metus 70% ,antrus metus 40%. Bet jei planuojat antrus metus perrasyt ant vyro to sakyt joms nereikia. O tiesiog likus kokuam menesiui iki vaikui sueis metukai,nueinat i sodra ir sakot as noriu perrasyt ismoka vyro vardu antru metu ir viskas.
Ir kazkuri dar sake,jog kai perrasai snt vyro tada nesiskaiciuoja stazas
netiesa. Skaiciuojasi nes darbe juk parasai prasyma kad iseini 2 metam ar 3 vaiko auginimo atostogu,tai stazas skaiciuojasi
evagel parašė:
Mano irgi gine nusisypso,kai sakau,kad as puikiai jauciuosi ir nereik man jokiu biuleteniusako: mazai tokiu sveiku
![]()
Aš irgi nesijaučiu serganti, bet man biuletenio reikia dėl to, kad atvažiuoja krūva svečių, kurie mėgsta naktinėti, o aš tikrai nepailsėsiu ir darbui pelno nenešiu, tai tik dėl to..
Del ismoku tevui antruosius vaiko gyvenimo metus, mes nezinojom tokio istatymo kad teciui priklauso 40% darbo uzmokescio ir ji moka sodra, cia nereikia nei darbdavio sutikimo nei prasymu rasyti, tevelis ejo i darba ir kielviena men buvo ismokama dar 40% darbo uzmokescio (mes suzinojom tik kai dukrytei buvo 1,9men apie sia ismoka ir netikejom, tai nuejus i sodra paaiskejo jog tikrai priklauso ir gavom visus pinigelius atgaline data, virs 6000lt
) PS. As pati buvau nedirbanti, dirbo tik tevelis
Musu paslaptis parašė:
Del ismoku tevui antruosius vaiko gyvenimo metus, mes nezinojom tokio istatymo kad teciui priklauso 40% darbo uzmokescio ir ji moka sodra, cia nereikia nei darbdavi…
Bet tai vpa ismokas jus gaudavot?
Is sventu nera daug graziu vardu, bet Dovydas man pats graziausias
Beja mergaitei begalo grazus vardas Barbora! Ir Jonukas labai pradejo patikti, toks savas ir mielas sirdziai vardas
Jau buvau minejusi savo vaikuciu vardus bet parasysiu dar karteli
Denas Adrijus, Leja Beatrice ir pagrandukas bus Dovydas Aronas
13 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai