2015.10.15 21:04 (prieš 10 m.)
saldele parašė:
Hello, merginos ! man nuo vakar vakaro eina kamštis su šviežiu kraujuku.. lelius stipriai juda, kartais labai skauda nugarą ir pilvą, bet nieko tokio, kas kartotųsi…
Chi chi chi
maniskis ir neramus, nors pradingo mano visi kamsciai
bet va ryt vel ant monitoriu ir pasakys kada sestadieni atvaziuot, ju laukiu nesulaukiu sestadienio.. o kaip del jusu dziugu, gal jau siandien kazkas prasides pas jus, o gal vis tik kartu pagimdysim
saulyta parašė:
prikirtau kugelio db
traukia ant miego, bet einu geriau namu kuopt
kaip jus laikotes?
Vajei.. kugelis.. kaip noreciau
bet vyras uzsake sushi tai kadangi as labai megstu tai labai dziaugiuosi kad galesiu pasimegaut paskutini karta pries gimdyma
meskucio belaukiant parašė:
Guliu ligoninej, o manes nieks nebuvo atejes patikrint. Jauciuosi taip pat, jokiu saremiu nieko. Jei pasiprasysiu ar isleis mane namo? Nes ar cia gulet po 50eu moke…
Tsi reikia butinai skustis.. nueikit i vadovybe ar pas skyriaus vedeje ir jau ne tik kad kalbekit kas cia per nesamone, bet ir reikalaukit kad nereiktu moket uz si laika kuri esta logoninej, nes niekas nesirupina.. as pakelciau skandala....
grazuolla parašė:
Normalu kai svoris palaipsniui auga, o kai staiga ir smarkiai pradeda, tai jau kaip supratau nelb gerai, as per priespaskutini menesi 7 kg priaugau,tada 8, o dabar …
Uoj merginos as ir su virs 20 kg.. tik dbr tiklsliai ryt paziuresiu
kaupias ir pas mane skyscisi baisiai , bet nebe dsug jau liko..
musyte525 parašė:
Jus kaip tik blogai darot del skysciu. Reikia per diena isgerti bent 2litrus, daznai ir po nedaug. Tada nesikaups jie. Man geriausiai slapima varo spanguoliu arbata…
Ant pacio galo, jei kaupiasi labai dauh skysciu reikia apmazint, nes organizmas nespeja ju pasisavinti...