mergyteoo99 parašė:
Vaišinu mergaitės![]()
Va ką daro laukimas ir neturėjimas ką veikt, sumąstau veiklosvakar šveičiau na…
Oi kaip vyrui pasiseke
mergyteoo99 parašė:
Vaišinu mergaitės![]()
Va ką daro laukimas ir neturėjimas ką veikt, sumąstau veiklosvakar šveičiau na…
Oi kaip vyrui pasiseke
saulyta parašė:
ar jums nebuna kartais , kad leliukas atrodo, kad nardo? istisai db kai parejau gurgia ten viduj man ir garsiainet juoka kelia
![]()
Buna, kazkas panasaus
Kurpelė parašė:
Buna, kazkas panasaus![]()
kaip keistai
man snd pirma karta taip bangas kele
moonce0123 parašė:
kaip greiciau isgydyti sloga?![]()
nezinau ka daryt, nenoriu gimdydama neprakvepuot
![]()
geriausiai gelomyrtol, gali gerti po tris piliules per dieną, vienintelis nėščiųjų vaistas nuo slogos :)aš jau beveik išsigydžiau
o taip pat jūros druskos vandeniu plauti, po kelis kartus per dieną.
moonce0123 parašė:
O kaip reikia skalauti?![]()
![]()
nusipirk quix ar tai hummer purškiklio ir papurk bus paprasčiausiai, o kitaip pasidaryk druskos tirpaliuką, ir su pipete lašink gerai, dar pamenu kažkur mačiau, kad iš arbatinuko pila į vieną šnervę pro kitą išteka
bet gana kraupiai atrodo
meskucio belaukiant parašė:
Nuo ryto nieks daugiau nebeziurejo, del to nuejau paklaust, kad jeigu nieks manes nebetikrina, jokie veiksmai man nevyksta, tai gal tada galiu vaziuot namo. O man p…
Mane irgi labai erzina, aki ligoninėse tokia tvarka. Ryte pažiūri, o po to niekas nieko. Aš tai tardavausi su gydytoju, akd išleistų namo pagulėti (bet čia kai nesilaukiau, o šiaip tyrimus dariausi). Bet jei yra mažyliui kokia grėsmė, jie bijo paleisti, nes patys atsakingi yra. Nebent jūs išeidama pasirašysit, kad nelaimės atveju, nekaltinsit gydytojų, na kažkas tokio.
Indrė1234 parašė:
Pas mane tiek pat kg priaugebet ir maziuko svoris sake bus didelis,4kg tikrai..truputi neramu kad nebutu kas blogai del to svorio..juolabiau kad dar 14 dienu li…
Mano mazius nera didelis, sake normalus koki 3,5 kg...cia mano organizmas skyscius kaupia, todel ir svoris didelis...
saulyta parašė:
tavo svoris nera katastrofiskas man taip atrodoo kaip leliukas viskas ok? eco nedare?
![]()
Nedare echo, leliukui viskas gerai, tik kadangi labai skubejau tai sirdute biski stipriai plaje jo, bet nusiramino greitai.. na gydytoja labai nepatenkinta mano svoriu buvo ir neleido daugiau nej savaite nesiot vaikeli, tai va jau greit ji turesiu, beliausiai po savaites
Rytorasa parašė:
Mane irgi labai erzina, aki ligoninėse tokia tvarka. Ryte pažiūri, o po to niekas nieko. Aš tai tardavausi su gydytoju, akd išleistų namo pagulėti (bet čia kai nesi…
Jie nieko ir nepasake nei ar gresme kokia yra ar kazkas blogai. Tylu. Va ka tik po apziuros akuserei toniukai normalus pasirode, lauksiu ka daktare pasakys
grazuolla parašė:
Mano mazius nera didelis, sake normalus koki 3,5 kg...cia mano organizmas skyscius kaupia, todel ir svoris didelis...
cia daug musu su panasiu svoriu
5 testuotojų vertinimai
3 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai