Kaisa parašė:
Ką tik po vakarinio vizito pas gydytoją. Kadangi jam naktinė,tai priima ir naktimisverdiktas-gimsim kitą savaitę. Pirmadienį dar kartą apžiūrės,jei nieko,dar po…
o kodel jus taip anksti?
Kaisa parašė:
Ką tik po vakarinio vizito pas gydytoją. Kadangi jam naktinė,tai priima ir naktimisverdiktas-gimsim kitą savaitę. Pirmadienį dar kartą apžiūrės,jei nieko,dar po…
o kodel jus taip anksti?
saldele parašė:
Panevėžy, bet terminui suėjus gydytoja rašo siuntimą išsamiems tyrimamsaišku pati galiu iš lempos ir be siuntimo nuvaryt, patikrintų ką nors, jei reiktų
bet …
Man tik atidave lapa su isvadom, kur murodyta, kad neisaugo streptokokas ir viskas, sake su tuo lapu ir nesciosios kortele i ligonine ir viskas, jie turi priimti. O ka jau ten nuspres daktarai tai tik jie tezino vieni, bet is ten ne taip lengvai ir paleidzia
saulyta parašė:
nu keista, kad tiek daugir tau, kaip snargliukai jie?
![]()
gali buti, na dar turiu savaite, gal kas ivyks...
Be to siandien taip nuliudino vaizdas..prie musu laiptines gulejo zmogus, kaimynas, jis negybas buvo..tai vyras pribego paziurejo, sako man eik tik neziurek, o as pro ji praejau ir maciau, kad jau be gyvybes
taip liudna, gaila, kad teko tai pamatyti, lb jautriai reaguoju i zmogaus mirti, tikiuosi maziukas nejauye mano isgascio
saulyta parašė:
o kodel jus taip anksti?![]()
Oj,ilga istorija čia su tuo terminu. Pagal vaikutį,tai lyg ir atitinka dabartines 37 savaites jau pilnai,o pagal menesines,tai jau ir 40. Tiesiog keliu vizitu metu vis mažino savaičių skaičių,o gimdymo terminą paliko tą patį. Kuris beje vakar buvo. Tai normaliai kaip ir laikas jau būtų... žodžiu,ypatingas, keistas ir neaiškus čia atvejis gaunasi.
na,bet gydytojams geriau žinot,ko gero.
grazuolla parašė:
gali buti, na dar turiu savaite, gal kas ivyks...
Be to siandien taip nuliudino vaizdas..prie musu laiptines gulejo zmogus, kaimynas…
vajei... man taip pat sunku butu ziureti i tai... apskritai, kai zmogui buna blogai man iskarto sirdis buna kulnuose
Kaisa parašė:
Oj,ilga istorija čia su tuo terminu. Pagal vaikutį,tai lyg ir atitinka dabartines 37 savaites jau pilnai,o pagal menesines,tai jau ir 40. Tiesiog keliu vizitu metu …
nu jo mistika
gal leliukas mazesnis bus ir tiek
o laikas pagal mm
saulyta parašė:
vajei... man taip pat sunku butu ziureti i tai... apskritai, kai zmogui buna blogai man iskarto sirdis buna kulnuose![]()
Tai va ir man tas pats, as labai jautri tokiems dalykams, bet iskart atejus namo kalbinau savo klecka, raminausi, kad taip jau buna, bendravau su maziuku, kad jo laukiam visi labai tai tikiuosi jam padejo. Po to vyras atejes mane ramino, nors nemalonu labai ir gaila, bet uzsiemiau maisto gaminimu ir praejo, tik dbus nejauku praeit pro ta vieta, vis prisiminsiu ta vaizda
saulyta parašė:
nu jo mistikagal leliukas mazesnis bus ir tiek
o laikas pagal mm
![]()
Na,neturėtų būt didelė,gal tik kojos panelės ilgos bus,bent jau pagal matavimus.
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2015-metu-spaliukai-8
10 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai