Sviese parašė:
Na pas mane irgi yra galimybė dirbt iš namų dalį laiko, tai tas irgi padės manau nuspręst![]()
Tai jau taip.gal as i nestumo gala uzsimanysiu 2 metus namie but kas ten zino. Dar reikia isnesiot ir pagimdyt.....
Sviese parašė:
Na pas mane irgi yra galimybė dirbt iš namų dalį laiko, tai tas irgi padės manau nuspręst![]()
Tai jau taip.gal as i nestumo gala uzsimanysiu 2 metus namie but kas ten zino. Dar reikia isnesiot ir pagimdyt.....
Sviese parašė:
Tokiu atveju galbut ir po metu grizti i darba nebaisu. kadangi pas mane tokios galimybes nera tai net nebesvarstau sio varianto. Dar galvoju per tuos 2 metus gal ir darba pakeisti i palankesni vaiko auginimui.
Esu pati laimingiausia parašė:
Tos kurios jau lanketes apžiurai,ar Jums be folio israse palildomai gerti kokiu vitaminu?
Lankiausi jau 2k. Nieko papildomai gerti nesake. Tik folis 400
.laiminga. parašė:
Merginos ka jys darot kad nebutu taip bloga. Vemiu kasdien. Kartais ir pora kartu. Valgyt kazko noriu, bet nuo visko ziaugcioju. Istisai bloga.... Su pirmu tai vemi…
Ciulpiami saldainiukai man sumazina pykinima
Sviese parašė:
Na čia daugiau lemia turbūt pinigai.. antrus metus tai centus moka.. o ir nuo darbo atitrukt ilgam laikui nesinori.. bet dar svarstau..![]()
Galit eiti 2m. Ir pirmus metus pasalpa skaiciuos nuo jusu algos. Po to artejant vaiko 1 gimtadieniui sodtoje parasot prasyma, kad pasalpa skaiciuotu nuo vyro algos. Tada jus sedit namuose ir pasalpos negaunat, o vyras eina i darba, gauna alga plius gauna irbpasalpa is sodros. Cia taip daryti aosimoka, jei vyro alga yra didesne uz jusu.
Musu situacijoje, tai vyras gaus abtrais didesne pasalpa, nei as pirmais
Rasele 22 parašė:
Truputeli skausmas aprimo, tepimo nera jau. Tik labai karstis pila. Taip pat parejo kraujo atsakymai. Aciu dievui gerirytoj darys echoskopija
![]()
Gerai , kad tyrimai geri !!!
zaliojiii parašė:
Aš irgi eisiu 2.
Dirbancias pagal terminuota darb.sutarti, atleisti is darbo gali vaikui suejus 4men. Bet jei busit isejus vaiko prieziuros atostogu iki 2m, tai sodra ir toliau mokes pasalpa. Tik kad nebebus darbo vietos kur grizti po vaiko auginimo.
Abra parašė:
Galit eiti 2m. Ir pirmus metus pasalpa skaiciuos nuo jusu algos. Po to artejant vaiko 1 gimtadieniui sodtoje parasot prasyma, kad pasalpa skaiciuotu nuo vyro algos.…
Klausimas: jei antrus metus perrasyt sutuoktiniui, jis gauna alga + pasalpa 40% atlyginimo?
Sviese parašė:
Na čia daugiau lemia turbūt pinigai.. antrus metus tai centus moka.. o ir nuo darbo atitrukt ilgam laikui nesinori.. bet dar svarstau..![]()
tai antrais metais galima dirbti, gausit is Sodros, kas priklauso ir uzdarbi
10 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai
10 testuotojų vertinimai