2016.11.18 10:33 (prieš 9 m.)
SKristiii parašė:
Pats svarbiausias dalykas - nesiblaskyti. T.y. Jei jau apsisprendzia tevai padet ismokt paciam (kas reiskia kad vaikas verks) - tai ta ir daryti nuosekliai. O ne va…
Suprantu šitai, aš irgi esu paskaičius tos teorijos nemažai. Bet man asmeniškai atrodo, kad 30min verkimo tokiam kūdikiui yra tikrai per daug. Žinau, kad manasis įsiverktų belekaip ir nenoriu, kad taip būtų. Na, galų gale, jis visai neprastai miega ir be visokių grafikų ir metodikų.
Dėl žindomų kūdikių - nesakau, kad neįmanoma. Tikrai įmanoma, bet ir tikrai ne su kiekvienu. Pritariu Alur, kad yra jautresnių, labai prieraišių vaikų, kuriems tiesiog reikia artumo. Manau, jei miego receptas būtų toks paprastas, tai visi kūdikiai išmiegotų per naktį
Ir įtariu, kad tų, kurie miega labai sunkiai, tėvai tikrai yra išbandę ne vieną būdą, bet neretai jie tiesiog nepasiteisina.
Beje, su mokymu plaukti - juk nebūtina mesti vaiko ten, kur jis nesiekia dugno, kad iš baimės šiaip ne taip išsikapanotų. Galima tiesiog atėjus laikui nuosekliai, po truputį išmokti. Gal panašiai ir su miegu