Ginta2 parašė:
Sveikos, mano mazylis jau koki menesi laiko uzkimes, gerklyte ne raudona, jokiu gripu neserga. Kas gali buti?
Pas gydytoją nueikit ir bus aišku. Per mėnesį jau drąsiai būtumėt išsiaiškinę
Ginta2 parašė:
Sveikos, mano mazylis jau koki menesi laiko uzkimes, gerklyte ne raudona, jokiu gripu neserga. Kas gali buti?
Pas gydytoją nueikit ir bus aišku. Per mėnesį jau drąsiai būtumėt išsiaiškinę
yyzzyy parašė:
Pas gydytoją nueikit ir bus aišku. Per mėnesį jau drąsiai būtumėt išsiaiškinę![]()
Aciu uzz superini atsakyma
Ginta2 parašė:
Aciu uzz superini atsakyma![]()
![]()
Aš ne piktuoju
tiesiog forume tiek ligų gali rast, vaistų dar daugiau. Gydytoja tiksliausiai pasakytų apžiūrėjusi
a lur parašė:
Na mano mama dirba darzelyje, tai, anot jos bei kolegiu, 3 metu vaikui sunkiau adaptuotis darzelyje nei jaunesniems. 3 metai namie su mama jam labai daug. As pati b…
As irgi dirbau darzelyje aukletoja, jei ka
Na, tik keturis men,bet vis vien per visa laika nei vienas dvimetinukas iskart normaliai neisbuvo visos dienos, dazniausiai mamos tik pusei dienos atvesdavo, o kartais tik atvesdavo ir isvesdavo verkiancius... Uztai dauguma trimeciu jau po keliu dienu lengvai visa diena isbudavo
Aisku, daug kas priklauso ir nuo to, ar iki tol vaikas daznai budavo tarp vaiku, dar nuo charakterio. Mano vienos drauges vaikas nuo pat mazens labai prie kitu vaiku lipo, is kiemo vos iseidavo, tai jinai ji nuo 1.7 i darzeli leido, nors ir namie pati sedejo.
yyzzyy parašė:
Aš ne piktuojutiesiog forume tiek ligų gali rast, vaistų dar daugiau. Gydytoja tiksliausiai pasakytų apžiūrėjusi
![]()
Supraantu, bet paklausiau del visa ko, gaal kas yraa susidure su tuo
juk tam tas forumas ir yra
Tai va, kad su trimečiu jau vis tiek ir susikalbėjimas kitoks, ir savarankiškumas jo. Bet nedaug kas gal turi prabangą tiek laiko nedirbti, tuo labiau, kad trečiais metais pajamų nulis. Kad nemoka nieko pusantrų metukų, tai turbūt ne bėda, jie ten būry greičiau išmoksta. Bet blyn, vis tiek dabar kai žiūriu į savo dar tokį visai mažiuką, niekaip neįsivaizduoju jo daržely
Kieme kai pamato vaikus, tai nori prie jų eiti, bet jei vyresni kažką rėkauja, tai išsigąsta. Kažkurią čia dieną sutikom kaimynę su mergaite kokių pusantrų gal ar beveik dviejų, tai mano džentelmenas apsisuko ir nuėjo į kitą pusę
Maljork parašė:
Galimybes pas mus leidzia ir leistu sedet man su vaikais ir neeit dirbt...bet pati noriu iseit i zmones, padirbet, ir nesedet ant vyro sprando. Tas sedejimas ilgai …
Na man irgi kartais baisu pagalvojus, kiek dar teks sedet namie, bet is kitos puses, paskui lygiai taip ir darbas nusibos
Be to, kiek tie vaikai mazi tebuna, uzauga, paskui isvis retai su tevais matosi, tai mokslai, tai bureliai...
Ginta2 parašė:
Supraantu, bet paklausiau del visa ko, gaal kas yraa susidure su tuojuk tam tas forumas ir yra
![]()
Manasis irgi laika buvo ziauriai uzkimes, bet gydytoja konstatavo, kad jo balso tembras toks, nes gerkle visiskai ne raudona, patare nieko nedaryt
Nu as nieko per daug ir nedariau, tik dazniau arbateliu daviau. Siek tiek jau geriau, bet vis tiek i Mikutaviciu nesa
Galvoju, cia greiciausiai del to, kad jis megejas pasukaut, ypac lauke
mary jane parašė:
Tai va, kad su trimečiu jau vis tiek ir susikalbėjimas kitoks, ir savarankiškumas jo. Bet nedaug kas gal turi prabangą tiek laiko nedirbti, tuo labiau, kad trečiais…
manasis neseniai vienai vyresnei mergaitei sijona nutrauke
Tiesiog ejo pro sali, siek tiek pradejo svirduliuot, norejo uz ko nors uzsikabint, tai capt uz sijono
Tik aisku, nuo kritimo tai neapsaugojo, o krisdamas ir sijona nutrauke
Paskui jis paskui ta pacia mergaite vis vaiksciojo, tai vyras sako, kad jis ja isimylejo
Kai pamato, ka nors jaunesni, tai prieina, bando paglostyt, bet vis nesiseka, dazniausiai tik akis uzkabina... Arba specialiai i akis duria
viiva parašė:
Manasis irgi laika buvo ziauriai uzkimes, bet gydytoja konstatavo, kad jo balso tembras toks, nes gerkle visiskai ne raudona, patare nieko nedarytNu as nieko pe…
Maniskis irgi megejas pasukauti
beto irgi viena diena daugiau pakimes, kitaa diena maziau. Nu stebsiu kaip kas ir jei ka del visa ko pas daktariuke reiks vest
3 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai