Karoliukas91 parašė:
Dukra i tetivalgo daug o i kuna neina
![]()
Manasis atvirksciai. Normalas maisto valgo palyginus nedaug, o svoris vis auga auga auga... MP aisku valgo kada nori kiek nori. Visi juokiasi, kad pas mane ne pienas turbut, o grietine
Karoliukas91 parašė:
![]()
Manasis atvirksciai. Normalas maisto valgo palyginus nedaug, o svoris vis auga auga auga... MP aisku valgo kada nori kiek nori. Visi juokiasi, kad pas mane ne pienas turbut, o grietine
Karoliukas91 parašė:
![]()
Mus irgi valgo gerai bet sunkiai swori priauga. ☺tai manau i mano teti, nes jis daug valgydawo ir kudas buwo. O mes su vyru abu apwalus
arimana parašė:
Mus irgi valgo gerai bet sunkiai swori priauga. ☺tai manau i mano teti, nes jis daug valgydawo ir kudas buwo. O mes su vyru abu apwalus
kiek gramusuvalgo vienu kartu? duodat uzkanduku, vaisiu tarp valgymu?
arimana parašė:
Apie 140 g priklausomai ka walgo.is waisiu gauna tik obuoliu iš savo sodo.
Dėl obuolių noriu paklaust... kaip duodat? Nuluptą skiltelę? Bandžiau duot luptą skiltelę, tai meta, nes jam rankose šlapia ir nepatinka, bandžiau duot neluptą vistiek meta, nes pasiima už tos vietos kur nulupta
Anksčiau skaniausiai valgydavo per tinkliuką, o daba ir to neima... nežinau kaip duot...
InetaS parašė:
Dėl obuolių noriu paklaust... kaip duodat? Nuluptą skiltelę? Bandžiau duot luptą skiltelę, tai meta, nes jam rankose šlapia ir nepatinka, bandžiau duot neluptą vist…
as tarkuoju obuoli su morku tarka ir maitinu saukstu
viiva parašė:
Taip, Antakalny, Jolanta, pavardės nepamenu.
Ta pati
O buvot dar karta pas ja? Nes maniske tai visai linksma buvo iki kol svarmenu ant koju neuzsege - galvoju, gal sakysiu kad nedetu ju ir tada jau bus normaliai.
Karoliukas91 parašė:
Norejau paklausti, ar galima ir toliau mp maitint vaikeli laukiantis?
Galima, bet man buvo gresiantis persileidimas, tai liepe iskart nutraukt. Tai tarkites su gydytoju.
SKristiii parašė:
Ta pati![]()
O buvot dar karta pas ja? Nes maniske tai visai linksma buvo iki kol svarmenu ant …
Nebuvau, pasakiau, kad nenoriu, kad vaikas ir vel visa pusvalandi praverktu. Pasiule paskambint, kai jau noresiu grizt.As dar du kartus pries tai buvau, bet tuomet vaikas tik ropineju aplinkui, zaide, labai dziaugesi rades tiek daug nauju zaislu, o kineze visa laika tik gyre,koks stiprus ir vikrus vaikas, kiek visko moka, tikino, kad jam dar tiesiog nesinori vaiksciot, bet tai nieko tokio. O vat sia sav atejom dar karta, ji iskart svarmenis uzdejo ir pradejo versti vaika vaiksciot, kas aisku baigesi didziausiom asarom...
InetaS parašė:
Dėl obuolių noriu paklaust... kaip duodat? Nuluptą skiltelę? Bandžiau duot luptą skiltelę, tai meta, nes jam rankose šlapia ir nepatinka, bandžiau duot neluptą vist…
Anksciau visa nulupta duodavau, dabar šauksciuku paskutu
5 testuotojų vertinimai
7 testuotojų vertinimai
13 testuotojų vertinimai