Tomita parašė:
Antras nestumas,dabar 10priaugau tik,o su pirma tai 23kgbet viskas per pusmeti nukrito ;)
na man su pirmu irgi daug buvo 24 kg bet irgi greit nukrito svoris, su antru irgi jau daug priaugau su pirmu pati gimdete?
Tomita parašė:
Antras nestumas,dabar 10priaugau tik,o su pirma tai 23kgbet viskas per pusmeti nukrito ;)
na man su pirmu irgi daug buvo 24 kg bet irgi greit nukrito svoris, su antru irgi jau daug priaugau su pirmu pati gimdete?
pupa19 parašė:
Ir as! Man terminas rugpjucio 8, gyvenam medelyne bet nu ner problemas ir iki centro palekt keli juk tie km visada juk vaziuojam![]()
ooo kaip smagu, na tai zinoma visur galima atvaziuoti as is pietinio esu. tai panasiai ir gimdysit kaip as kiek cia tesiskiria man kai neaisku kada ar liepos 18 ar 25 tai ziuresim kada cia bus. Pirmas vaikutis jum?
doxaxa parašė:
na man su pirmu irgi daug buvo 24 kg bet irgi greit nukrito svoris, su antru irgi jau daug priaugausu pirmu pati gimdete?
Jo,be epiduros..bet patirties nebuvo,nesiule jos,o as nesusiprotejau paprasyt..skausmai buvo nuo 22vakaro,pagimdziau kitos dienos vakare..sikart jei vel letai viskas versis tai prasysiuos jos..as beje is medelyno,be masinos tai nepavyks vaikstineti kartu
pupa19 parašė:
O kaip gydytojai sako na kai rodo pagal echo kad didesnis tai reiskia taprasme kad ir anksciau gims? Ar tiesiog laukti pagal mm termino ir jis tiesiog bus didesnisn…
Is patirties pasakysiu, kad tikrai ne man echo pagal kazkokius matavimus rode termina liepos 1, o pagimdziau birzelio 6, terminas buvo birzelio 23
doxaxa parašė:
Gyvenu architektų g, priaugau 15kg, jaučiuosi kaip kurią dieną, bet šis nėštumas sunkesnis nei pirmas
doxaxa parašė:
Gal dar yra mamyciu is siauliu ir liepos -rugpjucio men gimdysianciu? Smagu butu susirasti rateli mamyciu panasaus amziaus vaikuciu ir bendrauti visoms? Ar yra dar …
Yra yra, mano terminas rugpjūčio 10d. ?
LauritaŽ parašė:
Yra yra, mano terminas rugpjūčio 10d. ?
Kaip ir man! :}
doxaxa parašė:
ooo kaip smagu, na tai zinoma visur galima atvaziuoti as is pietinio esu. tai panasiai ir gimdysit kaip as kiek cia tesiskiriaman kai neaisku kada ar liepos 18 …
Aha pirmas