Sveikinimai naujoms mamytems
ramiu nakteliu
Klaipedietes mamytes gal zinot geta Lor gydytoja?
Aistyte1 parašė:
Kaip sauniai cia tie kg visoms tirpsta, o man toks apetitas, atrodo ir to ir ano noriu... reik kazkaip pristabdyt kad poto nepradetu augt o ne kristir ziauriai …
As irgi visko noriu is eiles ir daug
Ziuriu daug cia kam skatinimas nusinato ? mum irgi siandien pakrapste, kaklelis tik per pirsto gala atidares, jei per savaitgali nepagimdysiu pirmadieni i ligonine ir jau matyt skatins ?? kaip nenoriu, skaiciau kad skausmingiau buna. Slapime ketonu vel daug, nors vandrns 2.25 isgeriu, liepe dar daugiau gert, tai zodziu vien vandeniu misti praktiskai reikia ??
Aistyte1 parašė:
Sveikinimai naujoms mamytems ir ju atzalelems! Aukit sveiki, ramus ir laimingi!![]()
Pas manęs tas pats. Dar 5 kg liko.
bet nėra nei pilvas suglebes nieko, tai nieko ir nesidėsiu.
Aistyte1 parašė:
Kaip sauniai cia tie kg visoms tirpsta, o man toks apetitas, atrodo ir to ir ano noriu... reik kazkaip pristabdyt kad poto nepradetu augt o ne kristir ziauriai …
Mane irgi nuolat troškina...
Sveikinimai visoms sulaukusios savo mažylių
_westa parašė:
Ziuriu daug cia kam skatinimas nusinato ? mum irgi siandien pakrapste, kaklelis tik per pirsto gala atidares, jei per savaitgali nepagimdysiu pirmadieni i ligonine …
iki pirmadienio vaje kiek laiko, tikrai nepergyvenkit
Ativsi parašė:
Pas manęs tas pats. Dar 5 kg liko.bet nėra nei pilvas suglebes nieko, tai nieko ir nesidėsiu.
![]()
Kaip laikosi mazylis tawo? Kaip didysis reaguoja?
Ma-te-ja parašė:
Sveikos, gal kuriai teko vartoti furadonins vaistus? ?
as vartoju siuo metu
Ma-te-ja parašė:
Jo nuo uzdegimo ginekologe israse bet paskaiciau kad nesciosiom negalima... tai kazkaip sunerimau labai
patikrinau www.lactancia.org puslapi- low risk raso
3 testuotojų vertinimai
6 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai