Ggda parašė:
Nedazniau kaip kas 4-6val
Blemba o ten rašo kad kaskart maitinant... O kas jei vaikas valgo kas 2-3 val...
galėtų vaistų aprašymas būti tikslesnis. Gerai kad pasiklausiau...
Ggda parašė:
Blemba o ten rašo kad kaskart maitinant... O kas jei vaikas valgo kas 2-3 val...
galėtų vaistų aprašymas būti tikslesnis. Gerai kad pasiklausiau...
Ggda parašė:
O is kur zinote? As esu davusi ir dazniau. Tik dabar duodu retai nes aprimo pilvuko bedos
Labas mamytes,nuo vakar pradejo tirpti rankos abi beveik iki peciu lygio kam nors taip buvo ar yra ? neramu man kad koks insulto pozymis nebutu
ar as cia svaikstu be reikalo,ir seip jas nuo to nutirpimo tiesiok skauda istisai,o gal vitaminu truksta nes siuo metu po gimdymo dar jokiu negeriu,uzsirasiau pas daktare gal kokius tyrimus lieps pasidaryti nes ju ir dar nesu darius po gimdymo.
Kote parašė:
O is kur zinote? As esu davusi ir dazniau. Tik dabar duodu retai nes aprimo pilvuko bedos
Vistik galima duoti kaskart maitinant. Kas 4-6 val vyresniems vaikams ir suaugusiems, kadangi jie geria po 25-30 lasiuku.
dldaival parašė:
Labas mamytes,nuo vakar pradejo tirpti rankos abi beveik iki peciu lygio kam nors taip buvo ar yra ? neramu man kad koks insulto pozymis nebutuar as cia sva…
Butinai padarykit kraujo tyrima, ir neissigalvokit nesamoniu, koks cia insultas, nuovargis, vit trukumas, man ir buna skauda ir lig tirspta ranka, magnio truksta gal, ir aplamai vitaminu reikia juk nusilpes organizmas ?Sveikateles jums ir vykit tas blogas mintis juk turit 3 vaikus ?
Edarva parašė:
O maniskio nebuvo dregni kol nepradejom gerti. Dabar vis dregni. Tai cia kodel? Cia dar per mazai ar jau per daug to vitamino?![]()
Mums gydytoja sakė, kad per mažai, nes pradžioj po 1 duodavom, dabar po 2, tai jau nedregnos rankytes. Tai jus pasikonsultuokit su gydytoja
Loreta1234 parašė:
Vistik galima duoti kaskart maitinant. Kas 4-6 val vyresniems vaikams ir suaugusiems, kadangi jie geria po 25-30 lasiuku.
Pasikonsultavote su gydytoja?
aciu
Ši temos dalis yra suarchyvuota, skaitykite toliau ir diskutuokite čia:
https://www.tevu-darzelis.lt/forumas/topic/2017-m-balandzio-men-mamytes-1
9 testuotojų vertinimai
11 testuotojų vertinimai
5 testuotojų vertinimai