Just_ tina parašė:
Tai vat kad nera skilties redaguoti... tik parasius komentara buna, o dbr jau nebera.. arba ar nzn kur ieskot
Redaguoti eina savo zinute tik valanda po parasymo.po to vsio.
Just_ tina parašė:
Tai vat kad nera skilties redaguoti... tik parasius komentara buna, o dbr jau nebera.. arba ar nzn kur ieskot
Redaguoti eina savo zinute tik valanda po parasymo.po to vsio.
Visadabesišypsanti parašė:
Neleidžiu leliukui žiūrėt į save ? sako negalima iki3 mėn berods rodyti ? tai ir neleidžiu o kaip ten yra ištikrųjų nežinia ?
O kodel iki 3 men jam negalima i veidrodi ziuret?
_Bri_ parašė:
Maniske dazniausiai pavalgo is vienos bet buna maitinimu kai turiu duot ir viena ir kita. Antradieni jau pas gydytoja eisi ziuresim kiek bus pripliusavus svorio.
Onis kiek laiko maitini??Mano pradejo dazniau valgyti kas 2,5val, gal pienas nebesotus ar i pabaiga pradejau visko prisigalvoti kai paskaitau kad kitu visa nakti ismiega tai vauuuu.....arba 5 valandas...niekada tiek nera ismiegojusi nu nebent ki gime pirmas dienas....?
Deina parašė:
Na mansu nepabandzius nesuzinosi, o gal nk nejausitnusipirkit koki lubtikanta gal pradziai kad maziau dirgintusi
![]()
O maitinant galima lubrikanta naudot? Gines neuzklausiau, o ant ju raso ispejima del naudojimo maitinant ir nestumo metu
Nestee parašė:
Onkaip atrodo jusu maitinimas mp?? Nes mano tai pavalgo is vienos biski, is kitos biski atruginu, paskui dar praso duodu trecia karta... galvoju butu ramu kad is vi…
O kodel jus taip keitinejat krutis? Ta pacia duokit, nes taip vaikutis tik pirmini liesa pienuka gauna ir normalu, kad neuzilgo vel valgyt nori
as jei pamaitinu, ir valandos begy vel nori, tai duodu ta pacia, atrodo isvalgyta ta krutis, minksta, bet istraukia riebesni pienuka ir ramu keliom valandom
LaReine parašė:
O kodel iki 3 men jam negalima i veidrodi ziuret?![]()
Nesamone cia prietarai kaip ir kad menesi laiko niekam negalima vaiko rodyt nes nuziures pagimdai ir uzsibarikaduoji namuose. As netikiu tokiais dalykais o mano mergina kolkas veidrodziu nesidomi uztat dicke neatsitraukia net zaislus susinesa prie veidrodzio kartais ir stebi save kaip zaidzia
Be to juk net ant leliuku ziasliuku veidrodeliai buna kad ju demesi atkreiptu
_Bri_ parašė:
Nesamone cia prietarai kaip ir kad menesi laiko niekam negalima vaiko rodyt nes nuziures pagimdai ir uzsibarikaduoji namuose. As netikiu tokiais dalykais o mano mer…
Būtent!! Ačiū kad paaiškinot ? juk kiekviena pasirenka kuo tikėti o kuo ne ? taip pat kaip dažyti ar kirpti plaukus nėštumo metu ir tt
Vaidaa89 parašė:
O kodel jus taip keitinejat krutis? Ta pacia duokit, nes taip vaikutis tik pirmini liesa pienuka gauna ir normalu, kad neuzilgo vel valgyt norias jei pamaitinu,…
Na nezinau noriu kad abi krutis "pratustintu" kad nesikauptu pienelis labai?Reikes pabandyti is vienos kuri laika ziuresiu gal pageres situacija??✌️O per kiek laik pavalgo jusu mazyliai?mano beveik visad uzsnusta?
Nestee parašė:
Na nezinau noriu kad abi krutis "pratustintu" kad nesikauptu pienelis labai?Reikes pabandyti is vienos kuri laika ziuresiu gal pageres situacija??✌️O per kiek laik …
Maniškė atsikelusi pabūna apie valandą. Per tą laiką maitinu 2-3 kartus.duodu visada iš vienos kruties. Per kitą atsikėlimą jau duodu kita. Nesuprantu ar ji tingi ar kas jai yra bet po mažai valgo. Niekada neistraukia viso pieno.
_Bri_ parašė:
Nesamone cia prietarai kaip ir kad menesi laiko niekam negalima vaiko rodyt nes nuziures pagimdai ir uzsibarikaduoji namuose. As netikiu tokiais dalykais o mano mer…
Bri, kaip jums ta pagalvele is vi&le joy? Atsimenu buvot sakius, kd turit. Man kazkai labai sunku atsisedus maitinti, niekaip neatitaikau aukscio, tas vaikas susirietes kazkoks.. galvoju gal isigijus ta pagalvele butu paprasciau? Ar nesigauna, kad galvyte padeta, o vaiko padetis pusiau sedima?
4 testuotojų vertinimai
12 testuotojų vertinimai
9 testuotojų vertinimai