miglelyte parašė:
Ai jo va susiradom internetekažin tutis rastume nes per internetą tai pas juos nėra tiki Mili.
Babycity tutis nera nei vieno..
miglelyte parašė:
Ai jo va susiradom internetekažin tutis rastume nes per internetą tai pas juos nėra tiki Mili.
Babycity tutis nera nei vieno..
Smismi parašė:
Na jis paskui islemeno: AAATSIPRASAAAUU? Bet toks biski siaubo apimtu veidu. O as jau nieko nebesugebejau atsakyti, tik sprukau visa raudona tokiu greiciu, koki nes…
As tai sakyciau "oi,biski sumaisiau su savo vyru,irgi grazus baisiai,tai neatskyriau"
laurora parašė:
labukas. na ir atsilikau siandien. nuo pacio ryto ne namie. tai dabar taip gera prisest su kompu rankose.![]()
Aciu uz issamia info
Matuojuos cukru dabar reguliariai,visad pakyla po valgio. Siandien ziurejau ka valgau,bet labai norejau giros ir isgeriau,tada buvo pakilimias iki 7.3. Gal jus ir teisi,tas sirdeles baladojimas manau ir streso itaka,del visos situacijos ir savijautos. Stengsimes prisiziureti
Svajotoja31 parašė:
Ir aš pirkau iš ten rinkinį, pigiausia man pasirodė![]()
Nu ir žygis atlaikytas
Bet asmeniskai manęs apsipirkinėjimas nevargina, kad tik butu pinigu ir laiko tai galiu šmirineti
išskyrus maximas visokias.. Siandien galvojau is pykčio sprogsiu. Stovi sau du gražuoliai vyrai mamyčių kasoj ir apsimeta jog nemato, kad uz jų šeima su leliuku ir as su gigantišku pilvu. O kaip tyčia nuo tokio kiekio žmonių pasidarė labai silpna, maniau nualpsiu
Užtat paskui atsigavau- namai iškuopti, valgyt padaryta, tinginys paruoštas ir dar koncerte sudalyvavau..elektronikos
Paskutinis jau tikrai
Pavargau labai, vyras net kėdę sužvejojo, gerai atrodžiau šalia šokančio jaunimėlio
Užtat geru emocijų pasikroviau ir laiminga einu miegoti
Visom labas rytas!
rytas dar ankstyvas
mano šeimyna miega tačiau aš jau atsikėlus, šiandien pas mus baliukas
vyro gimtadienį švesim
reik nemažai darbų padaryti pasiruošti susipjaustyti viską
torto važiuot paimti
ryt šv. Velykos atvažiuoja tėvai mano vėl zuisiu kaip kiškis koks
Dar nuo vakar emocijos nenurimsta man
aš tokioj euforijoj dėl dukrytės antros nežinau kodėl tik
nu bet žodžiu esu žiauriai laiminga dabar galvoju apie vardus
bet čia sunkoka padėtis
gal kas kokių geažių trumpų esat girdėjusios ir galit mamytės pasidalinti
?
aura28 parašė:
Visom labas rytas!rytas dar ankstyvas
mano šeimyna miega tačiau aš jau atsikėlus, šiandien pas mus baliukas
vyro gimtadienį švesim
r…
Labas rytas, mano seimyna ir snaudzia net keista, nes dukryte visad apie 7 kelias. O man nesimiega, nosis pilna snargliu. Su vardais tai sikart l keblu. Su pirma tai zinojau vos tik mergyte pasimate, o dabar ir norim trumpo, bet ko gero kai gims, pamatysim ir gal tada pats vardas ateis.
Meyta parašė:
Labas rytas, mano seimyna ir snaudzia net keista, nes dukryte visad apie 7 kelias. O man nesimiega, nosis pilna snargliu. Su vardais tai sikart l keblu. Su pirma t…
Vat su pirma ir mes neturėjom problemų
varduką greit išrinkom o dabar baisi diliama
galvoju gal tėtės vardo garbei pavadint Roberta
bet kažkas ne taip nelimpa
net nežinau.. norisi trumpo ir skambaus
pirmoji vardu Rusnė
12 testuotojų vertinimai
4 testuotojų vertinimai
15 testuotojų vertinimai